Puffin sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve umut322 tarafından 5 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. umut322

umut322 User

oyuna telden puffinden girmeye çalıştığımda tepki vermiyor şimdi böyle odu şu ana kadar sıkıntı yok oyuna güncellenme filan mı geldi ondan mıdır

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Sorununun ne olduğunu bilmemekle birlikte,telefonunuzun RAM'i yetmiyor olabilir veya flash player kaynaklanan bir sorun olabilir diye bir düşüncem var.Puffinin VPN i olduğunu unutmamanızla beraber ödeme ülkenizin Puffinden giriş yaptığında değişebilir. Ayrıca GİŞ Kuralları gereği VPN kullanımının da yasak olduğunu hatırlatmak isterim.
    İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Eylül 2019
    Minerva bunu beğendi.
  3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben telefondan puffin ile giriş yapabiliyorum. Günlük giriş ödüllerini alıp skylab sevkiyatlarına bakabiliyorum. Sende bir sıkıntı olabilir. Uygulama önbelleğini temizleyip deneyebilirsin. Güncel olmayabilir veya uygulamayı komple kaldırıp en baştan tekrar kurup deneyebilirsin.

Minerva bunu beğendi.