Puffin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TearsFears] tarafından 20 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba telefonda puffinden girebiliyorum artık giremiyorum neden acaba?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Flash player ile ilgili bir sorun olması lazım, ekrana bir hata geliyor mu?

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

Appstore'de puffine güncelleme geldi, artık ücretli oldu :(

4. ateistkeci

ateistkeci User

Apk var neyse ki :)))

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Tam olarak nasıl bir hata almaktasınız ? Ayrıca telefondan oyuna girmenizi önermemekteyiz, çünkü oyun aşırı Ram tüketmektedir ve telefonunuzun ömrünü azaltabilir.
    APK dosyalarını indirmenizi önermiyorum. Zira kimse babasının hayrına bişeyleri kırmaz :)

İyi forumlar.

6. ateistkeci

ateistkeci User

Telefonuma indirdiğim her şey apk :D şu ana kadar sorun çıkmadı umarımda çıkmaz :))))

Teşekkür ederim ayrıca önemsediğiniz için bizleri modum :) <3

Themis. bunu beğendi.
  7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Sorun zaten bir şey olmamasında :D Ama sizin tercihiniz ben uyarımı yaptım.

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  8. Büyük şirketler ufak tefek şeyler için çıkar gözetmezler :D

Bende uzun zamandır pokemon oyununu oynuyorum bıraktım fakat Türkiye ye kapalı olduğundan mecbur oradan indiriyorduk ;)

9. Minerva

Minerva Guest

Eklemek isterim ki puffin gibi kendinden VPN'i olan tarayıcıları kullanırken VPN'i kapatmanız gerekir. Ödeme yönteminizin siz farkında olmadan değişebileceği gibi GİŞ gereği VPN kullanımı da yasaktır.

İyi forumlar.

10. Korsanı desteklemiyorum ama korsan yazılımları öcü gibi göstermek ya da crack yapan kişi ya da grupları kimlik/bilgi hırsızı olarak lanse etmek doğru değil. Özellikle korsan oyun camiasındaki crackler -eğer doğru yerden indiriyorsanız- gayet güvenilir. Bilinen birkaç crack grubu var (crack/hacker scene). Bunlar sadece ego ve prestij için bu işi yapıyorlar. Crackleme dediğimiz olay oyundaki güvenlik yazılımını kaldırmaktan ibaret hatta çoğu oyunun crackli versiyonu orijinal versiyonuna göre daha akıcı, daha çok fps alabiliyorsunuz çünkü oyunun performansına ve boyutuna etki eden güvenlik yazılımı ortadan kalkmış oluyor. Programlarda bu iş nasıl oluyor bilmiyorum. Yine de korsana yönlenmeyin, oyun/program yapımcılarının hakkını ödeyin, çoğu internet kullanıcısı bilinçsiz. Virüs ya da kripto para maden programı bilgisayarınıza yüklenebilir. Crack ya da apklerden uzak durun ne olacağı belli olmaz.

Themis. bunu beğendi.