Pusar Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muAff_ tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muAff_

muAff_ User

Merhabalar;

Bu günlerde 250.000 Uridyum karşılığında bir tasarım almak istiyorum.
    Aklımda görünüş değil de, daha çok savaşlarda etkili olabilen bir tasarım var. Bu da Spectrum oluyor. Sizce de Spectrum almak mantıklı mıdır ?

Bir de sanırım yeni bir tasarım olan Pusat'ı gördüm. Hiçbir ek özel yeteneğinden bahsedilmiyor ana sayfada. Pusat'ın bize sunduğu güzellikler nedir ?

Sizce Spectrum mu almalıyım yoksa Pusat mı ?

2. andermo83

andermo83 User

2side mevcuttur fakat tavsiyem sentineldir ;) Pusat 125bin dp sahip arge ile 175bin kalp ile 210bin oluyor +güçlendirici arttırabilirsin hız spearhead ile aynıdır

3. muAff_

muAff_ User

Dostum Pusat'ın getirisi ne diye soruyorum ? Ne işe yarıyor ve eksileri ney ?

4. Eksisi canı çok az. Ve sepctrum gibi verdiği ek bir özellik yok sadece lazer ve jenaratör slotundaki farkları var. Pusatın zayıf noktası canının az olması. Eğer onu savaşlarda esip gürlemek için istiyorsan ciddi bir donnıma sahip olman lazım. Hasar olarak 200k cıvarı rakamları görüyorsan alabilirsin hızlı bir gemi çünkü. Ancak 50-60k arası bir vuruşun varsa alma çünkü pusat ile vurduğunu indiremiyorsan ölürsün. Şöyle söyleyeyim yani 50k vuran bir goliath ile 60k vuran bir pusat kaçmamak kaydı ile kapışırsa goliath alır. Pusatta çok yüksek miktarlarda hasar verebiliyor tuttuğunu patlatıyor olman lazımki sana ağır hasarlar veremesinler. Çünkü pusat hasar almaya gelmiyor.

5. muAff_

muAff_ User

Anladım.

Saldırıya gittiğimde tek oluyorum. Klanım bile yok. 8 Irısım filan var, 20 Ar-Ge. Şimdi de bir tasarım istiyorum. Full bir şekilde besleme dahil 30-40 vuruyorum RSB ile.

Şimdi sizlerin öneriniz nedir ? 250.000 Uridyumu boşa çıkartmayacak bir tasarım lazım.

6. Gemin bu durumdayken pusata hiç bulaşma. Adam falan alamazsın pusatla az güclü biri gelsin çift bile yesin. Tasarım alacaksan sentinel teke tekte verimli oluyor. Grup kasılıyorsan tavsiyem solace. Tek geziyorsan venom ya da dimisher olabilir. Grupcak baskına gidiyorsanız spectrup olabilir. Ben senin yerinde olsam bu donanıma sahipken solace yada specturumdan yana kullanırdım oyumu. Eğer acelen yok ise urini elinde tut. Yakında cerrah tasarımı satışa sunulacak şahsen ben onun için bulunduruyorum o daha çok işini görür bana kalırsa bu hepsinden. (%6 hasar %6tp %6şp fazladan birde jenaratör slotu var ekstra yeteneği yok)

7. Pusat sağlamlar içindir her şeyi tam olanlar baskında kullanabilir. Orta halli biri olarak benim işime yarar fakat pvpde otocuları kesmekte yarar sadece :)

PUSAT'ın Özellikleri
    • 16 Adet Lazer Slotu
    • 12 Adet Jeneratör Slotu
    • 3 Adet Ekstra Slotu

Vengeance ile Vengeance-Pusat Arasındaki Farklar
    VengeanceVengeance -Pusat
    Hız380370
    Kargo10001000
    Lazer Slotu1016
    Jeneratör Slotu1012
    Darbe Puanı180000125000
    Ekstralar23

8. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

bence bu ekipmanlarla asla tasarım alma. 20 argeymişsin argeye falan bas bence.

9. Evet ancak orda kullanırsın kullanırsan. Şahsen ben goliile iş yapıyordum orda ancak yeni droit dizilimleri geldi ve artık millet yakalnmayayım diye sinek alıp kullanmaya başladı. 1-2k arası beyaz harcıyorsun aldığın şeref 120. Düz 120. O yüzden bu donanımla pusat alma yazık olur.

10. Bence uriyle venom al kredi ile de şimşek al ya da kredi ile hangisi daha pahalıya gidiyorsa onu uriyle al

11. andermo83

andermo83 User

Sentinel Al Geç Kardeşim O Özelliklerde Bence Zarara Uğrarsın Pusat İle Açık Hedef Haline Gelirsin :S(yanlıs Anlama Kücümsemiyorum) Ama Oyunda Bir Baskında Her Zaman Kolaylar İndirilir Başlangıcta ;) Zaten Dp Az Bide 8 İris Gibi Bişi Gözükürse Karşıdan Direk Üstünde 200k Gibi Bir Dmg Görebilirsin

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Pusatla ilgili bilgi veren arkadaşlara teşekürler. Ayrıca Pusatla ilgili bilgileri BURADA bulabilirsiniz.

Hangi tasarım almanızla ilgili sorunuzada kesinlikle pusat olmalı diyorum. Spectrum ihaleden ve korsan kutularındanda alabilirsiniz.

Konuyu uygun yere taşıyorum arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar.

13. DARKBATRAZ

DARKBATRAZ User

pusat boş yaa :) uriyi tasarıma verme derim git başka yönden geliştir gemini

14. Tom_Cat

Tom_Cat User

uridyum ile alacaksan spectrum.

15. Moduma katılıyorum ancak şöyle. Diğer tasarımları alışverişten ya da kutulardan bulabilirsin bu kadar uri harcamak doğru değil alacaksan pusat almalısın. Ancak üst yorunmlarda belirttiğim gibi eksiğin çok var ve bu donanımla pusat alman seni açık hedef haline getirir. Arge basman bile daha yararlı tasarım almandan. Benden söylemesi.

16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu an geminiz gelişme aşamasında,bu Urıdıumla tasarım almak yerine Argelerinizi çoğaltabilirsiniz.

İllede tasarım alacaksanız Spectrum almanızı tavsiye edebilirim.

Keyifli Forumlar.

17. kaç vur takigii bide kaçıp vurmak için kapıda rahat donuşleri için iyi :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.