Pusat aldıktan sonra

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaansakal tarafından 16 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaansakal

kaansakal User

Küçük bir sorun çıktı.4 hangarım vardı şimşek kullanıyordum ama pusat aldıktan sonra 4.hangarım "oyun ekranı içinde" görünmüyor.Saatleri de özellikle yan yana koydum :)[​IMG]

2. ciddi bir sorun olmassa normalde eyer gemen imha adilmişse oyun ekranında görünmez ama eyer imha olmamşsa ve görünmüyorsa çerzlerini silip deneye bilirsin.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

1. Hangarınızda hangi gemi var acaba?

İyi Forumlar

4. kaansakal

kaansakal User

[​IMG] foto da 2-6da aktif gemi goliath(fotonun en üstünde venom resmi var ve 1.hangar seçili gözzüküyor) 2 3 belli 4de de vengeance.Bu da şimşek li bir görünüm

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Vengancedeki ekipmanınıza girerek pusat olarak seçmelisiniz.Pusat vengance tasarımıdır.

İyi forumlar

6. kaansakal

kaansakal User

Şimdi:
    1)Bende goliath var(1.hangar)
    2)vengeance var(4.hangar)
    3)hem pusat hem şimşek var
    4)golide(diğerlerinde denemedim) iken eğer 4.hangarda pusat seçili ise 1.resim gözüküyor
    5)golide(diğerlerinde denemedim) iken eğer 4.hangarımda şimşek(veya diğerleri) seçili ise 2.resim (sonradan attığım) gözüküyor

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yapmanız gereken hangardan venganceyi seçmek aktif etmek ve tasarımlar bölümünden pusatı seçmek oyun ekranında yapmanız gereken birşey yok.

İyi forumlar

8. kaansakal

kaansakal User

sizin dediğinizi oyundan çıkmadan veya bir istasyona gitmeden yapamıyorum ama ben venomun özelliğini kullanıp daha sonra da pusata geçmek istiyorum atıyorum 2-6 haritasında özellikle toplu klan savaşlarında ve spaceball da işe yarayan bir teknik.Demek istediğimi anlatamıyor muyum acaba anlamadım ki

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Venom yeteneğini kullandıktan sonra hangar değiştiremezsiniz.

İyi forumlar

10. kaansakal

kaansakal User

[​IMG] Bakın yetenek kullanmazken bile görünmüyor.Yetenek kullanma sırasında değişmiyorum ki yetenek bittikten değişmeye çalışıyorum.Normalde şimşek varken kullandığım bir şey demeye çalıştığım

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Oyunda herhangibir sorun gözükmemekte.Bende denedim ancak pusat gözükmekte.

Çerezlerini temizleyiniz.Düzelmezse farklı tarayıcılardan deneyiniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 May 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.