Pusat alsam mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 20 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

pusat alayım mı

1. al

oy sayısı 1
    33,3%
  2. alma

oy sayısı 0
    0,0%
  3. şimşek vega kullan

oy sayısı 2
    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

Merhaba gemim 5 lf4 (ganimet açmam fazla )
    14 zetada 4 havoc
    LF3 BO2 leri saymama gerek yok istemediğiniz kadar var :D
    güve kalp burgu halka var . (credilikleri saymıyorum :D )
    Arkadaşta vuruş denemesi yaptım 103 k vurdum sizce pusat alsam mı ?
    Dp si düşük diye alma diyenler var ve ayrıca güveyle dalınca kalkanı bitmeden ölüyor şahidim :D sizce almam uygun mudur yoksa almama gerek yok mu ?

2. Hercin ful degilse alma onermem herc fulse ortalıgı dagıtan bir gemi

3. hedefim

hedefim User

tamam . cevabın için teşekkürler

4. pusatı napıcan la venom kullan işte

5. Bot keseceksen pusat iyidir yoksa fullenmeden berbat.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum.Tavsiye almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne açınız lütfen.

Keyifli forumlar

7. Pusat her oyuncuda olması gereken bir tasarım haline geldi. Bence almalısın.

8. hedefim

hedefim User

canı düşük biraz sıkıntı orda 180 bin oluyor argelerle :(
    venomu da kullanacam la pusat baskında :D

9. Ben senin yerinde olsam aklımdan bile geçirmezdim 2 kişi güve rsbli girse saniyesinde uçarsın emin ol direk dpye gidiyor canlar sanki ve tamir çok geç oluyor herkülleri full olmayan hiç kimseye kesinlikle tavsiye etmem

10. WolfWar

WolfWar User

Eğer baskın yapmayı seviyorsan al derim :)

11. ÇORBACI

ÇORBACI User

Pusat alman için full lf4 havoc hercul olması lazım yoksa saniyede gümlersin.

12. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

33 lf4 10 diroit 10 havocum her tasarım var goli sinek aegeisin şimşek felan da ama bi tek pusatım yok alsam iyi olur mu ??
    (hazır konusu varken bi de ben soram dedim :)

13. hedefim

hedefim User

lf4lerin falan iyi al tabi

14. Tom_Cat

Tom_Cat User

10 lf4 var alamıyorum,buz+güve ile hangar a yollarlar.ama kullanması zevkli ve seri bir gemi.vega şimşek varsa aynı işi az çok görür.

15. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

onlar sana dalarken senin elinde armut toplamıcak tabi ema kamu yap varsa çarka al vınn :)

16. hedefim

hedefim User

merhaba, ben zeus gününde 250 kutuda 6 zeus 2lf4 3 kamufule cpu ve sayamayacağım kadar apis lf3 bo2 çıkarttım. Bugün iste yani lf4 gününde 200 kutuda 6 lf4 , şimşek vega tasarımı, 1 kamufule cpu ve sayamayacağım kadar lf3 apis ve bo. 5 lf4 tüm şimdi 13 oldum apisim var zeus 16 parça 16 zetada 4 havocum ( 6 zetadır çıkmıyor kafayı yicem kappa başlayabilirim) . sizce pusat alsam mı? Kalp güve halka burgu düzenlerim var. Ekipmanlarımın yeteceğini düşünüyorum oy verdikten sonra nedenini yoruMa yazarsanız çok memnun kalırım.

17. Merhaba ,

Bana kalırsa ekipman durumu pusat için yeterli değil. Yani belli bir ekipman v.b. şeylerin olması çok daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

18. Tom_Cat

Tom_Cat User

ama bunun için ema kamu dayanmaz ki.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.