pusat alsam nasıl olur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►►►Ċ®ЦΣŁ◄◄◄ tarafından 19 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 10 havoc 10 herkül 33 lf4(hepsi 6 lvl) 36 arge 253 bin uri var şuan pusat alsam mı yoksa uriyi biriktirmeye devam etsem mi çünkü cerrah tasarımı da gelebilir diye bekletiyordum uriyi

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Avcı konfisi ile çok güzel baskın atılabilecek bir tasarım .Bence alınması gereken bir tasarım.

İyi forumlar

3. senberk99

senberk99 User

Bencede alınmaı fakat avcıda çok zorlanıyor.Ben 10havoç goli ile avcı konfisiyle 10havoç+10herkül pusat adamı bugün kestim 5-10 kere e sonunda seni duyamayacak kadar zayıfladı o kadar çok kestim.:D adam daha konfi değişmeden ölüyo güve ile 210k falan oluyo canı...Çift Destekle 250k da olabiliyor.Konfi değişsede ben güvede oldugum için hemen kesiyorum adam 80-90k vuruyor rsb yle karıştırıp ben ucb 40k falan ama kestim dediğim gibi fakat alınabilir yinede...
    Zaten sizin için 250k uri kasmak fazla da zor olmamalı gibime geliyor :D

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

bencede almalısın.3D ile pusat oynamak çok keyifli olacak.

5. dün pvp de aegisle gezerken peş peşe 2 pusat geldi besleme olmadığı halde 2 side patladı bu beni biraz caydırdı pusattan 3D görüntüde pusatı test ettim bende görüntüsü gerçekten güzeldi nasip artık :)

6. تأثير

تأثير User

Cerraha sakla kardeşim. Dedikleri özellikle gelecekse müthiş bir tasarım.

7. pusatın saldığı bir korku var :D yani alırsan arkadaşın dediği gibi adam güveye alırsa patlarsın bunu göze alman gerek ve kendini Tıklatmazsan adama kolayca kesebilirsin tek yolu bu :)

8. Traubbe

Traubbe User

Pusat Tasarımı güzel ama şöyle bir eksisi vardır.Darbe Puanı çok düşük ve Lightning Vengeance olan birisi Güve Tasarımı ile çok kolay Pusatı patlatabilir aynı şekilde Goliath'ta patlatabilir.
    Bana göre tek artısı 16 Lazer yerinin olması ve hızının Spearhead'a eşit olmasıdır.Ben olsam o kadar Uridiumumu boşuna Pusat Tasarımına vermem bi süreder sonra epey patlamaya başlayacaksın ve ''Keşke Almasaydım'' diyeceksin.Alıpta memnun olmayan çok kişi vardır.
    Her zaman ki gibi en Lightning Vengeance ve Spectrum Goliath'tır.

9. normal vega arge+kalp 276 bin dp
    pusat arge+kalp 210 bin dp
    66 bin dp fark.
    pusat vuruşuyla o farkı kapatır...

senberk99 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.