Öneri PUSAT DÜKKANDA OLSUN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -qweugeqwe- tarafından 28 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

PUSAT DÜKKANDA OLSUNMU

1. EVET

77,3%
  2. HAYIR

22,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PUSAT DUKANDA OLSUNMU

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür konularınızı , Güncelleme ve Fikir Havuzuna açınız

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. Güzel olabilor yani oyuna herkes para veremiyor

4. zengas

zengas User

daha hezarfen gelmedi, bunun ondan önce geleceğini de sanmam.

5. yalnız hezarfenin aman aman bi özeliigi yok mesela normal vegasimsek tas. 250k uridyum pusatida 300k uridyum yapsinlar x3 de alinmassa oyunu bırakirim...
    ÇÜNKÜN ALTİNİ CİZREK SÖLÜYORUM HERKESİN PARASİ YOK BUNU ALMAK İÇİN !!!

6. Bence henüz olmamalı

7. Hayir kesinlikle böylebirsey herkes bende dahil 49 tl para veriyoruz ee siz nediyosunuz dükkanda olsun diyosunuz biz o kadar parayi boştanboşami verdik

8. Aynn para veren verdi aldı Şimdi para verene haksızlık olacaktır Böle bir durum söz konusu olduğundan böle birşey mümkün değil gerçekleşemez

9. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

bence en az 1 aydan aşağı koymazlar :)

10. 2 seneden önce dükkana gelmez gelirse tabii

11. biri yer biri bakarcı mısınız :) bence de dükkana gelsin uri isteği pahalı olsun iyi oyunlar C★«ÖKK£Ş●KÂPTÂИ»C★-1

12. Bence olmali çünkü bu oyuna para yatirabilende var yatiramayanda var.
    ozaman sizde darkorbite istekte bulunsaydınız dükkanda olsun die belki yaparlardi

13. Obezinho

Obezinho User

Olsa iyi olur ama yapılacağını sanmıyorum şuan parayla satılıyor ve çok alan var o yüzden dükkana getirmezler. Gelse bile 1-2 yıl sonra anca gelir.

14. Merhabalar;

Bence belli bir süre geçtikten sona dükkana koyabilirler.Şimdi bazı arkadaşlar diyebilir biz para verdik aldık boşuna vermiş olduk demesin.Bazı arkadaşlar da biz para ile alamıyoruz dükkana gelsin diyor haliyle.Dediğim gibi bence arkadaşların dediği gibi belli bir süre sonra dükkana gelebilir2 tarafında gönlü olsun:).

İyi forumlar.

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

olmamali....low dan uri yapip kolayca alirlar adil degil...bari bu tur satislar TL ile olmali ki adil olsun.

16. senberk99

senberk99 User

olmamali ama belki sadece credi ile jaftalik bolume gelebilir ama onu da sanmam yani daha var zamani 1-2 hafta once cikti daha ya :D

17. buzmavi adminin duyurusunu okuduysanız pusatın uri ile alınabileceğini görürdünüz;
    ''Bugün yalnızca Türkiye sunucularında Vengeance gemisi için bir gemi tasarımı sunacağız. İlk başta söz konusu tasarımın yalnızca Türkiye sunucularında mevcut olacağını ve daha sonraki bir güncellemede de diğer sunuculara da sunulacağını bilmenizi isteriz. tasarım Türkiye'de ücret karşılığında satışa sunulacak olmasına rağmen söz konusu tasarım ilerleyen zamanlarda yapacağımız oyun içi etkinliklerde tüm sunucularda ödül olarak sunulacak ve sonrasında da Uridyum ile alınabilecek.''

18. تأثير

تأثير User

Turkceyi katlettin guzel kardesim be sonuna Turk yazmisin nickinin ama..

19. تأثير

تأثير User

Lowda uri yapmak emek isi degil mi? Ben saatlerce oturup kasmaya calisiyorum sence kolay mi o kadar?

20. bi bakımdan haklısın kardeşim ben çok online oyun oynamıs ve çok paralar yatırmış biriyim ama diğer arkadaşlarıda düşünmek lazım şimdi tasarımın 300k uri olduğunu varsayalım adam günde 8 saat falan oynayarak 30k uri kasarsa 10 günde 300k uri yapar 10 günde 80 saat demek buda internet kafe parası ile hesaplarsak 80TL adamlar 31TL zararda demek olmazmı :D nese dalgasına yazdım :) o tasarım dükkana konulursa artık herkezde vega olur oda hiç hoş olmaz bence haftalık arttırmaya konmalı orda zaten o tasarıma deli gibi crediler basılacağından çoğu kişi alamaz ve 1 yılda 52 hafta olduğundan 52 kişi alabilir 2yıl sonra falan dükkana konulabilir tabi erken konulacaksa goliye güzel bi tasarım daha şart bence vega goliden fazla vurmamalı... :oops:

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.