Pusat Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PUSAT tarafından 14 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

%5 tp,şeref ve %3 hasar eklenmelimi?

1. Evet

oy sayısı 5
    41,7%
  2. Hayır

oy sayısı 7
    58,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PUSAT

PUSAT User

Arkadaşlar pusat tasarımını bir çoğumuz az veya çok biliyoruz bu fikrimi söylemeden önce birkaç düşüncemi yazacağım.

Pusat almalıyım çünkü;16 lazer slotlu,3 extra slotlu ve 12 tane jeneratör slotu sayesinde hem daha fazla kalkan hemde oyundaki en hızlı spearhead gemisi ile aynı hızda..

Pusat almamalıyım çünkü;Darbe puanı çok az,extradan %5 şeref,tp veya %3 hasar gibi bir özellik sunulmamış ve kaldıki %7 daha fazla hasar veren goliath tasarımlı bir gemi pusat tasarımından daha fazla vurur..

Yani kısaca demek istediğim pusat hiçte alıncak gibi bir gemi değil bu geminin hakkını vermek için %5 tp,şeref %3 hasar özellikleri gelmeli bana katılan veya katılmayan arkadaşlar lütfen yorumlarını eksik etmesin umarım sizde bana hak verirsiniz..

Not:Birçok kişi %3 extradan hasar verme olayına pek sıcak bakmadılar ben bunu sadece bir örnek olarak paylaşmıştım gerisi DO'nun bileceği bir iştir..

Son düzenlenen: 15 May 2015
  2. pusat zaten bi tasarım gemi değil.tasarıma tasarım mı gelsin?%5 atış yerine 6 adet fazladan lazer slotu verildi bence buna gerek yok
    ama tp ve şp konusunda destek veririm.

3. PUSAT

PUSAT User

Dostum tasarıma tasarım gelsin diye birşey belirtmedim dikkatli okursan özellikleri geliştirilmeli yani eksik bulduğumu belirttiğim yukarıdaki değerleri zate nörnek olarak verdim %3 hasar olur veya olmayabilir :)

4. Benim fikrim konuyla alakali olmasada gemiyle alakali bence darkorbit gibi class bir oyunun bole star wars kacgini gemisi gelmemeliydi sekline biraz daha ozen gosterselerdi

5. PUSAT

PUSAT User

Ebet görüntüsünden bende hoşnut değilim.

6. goliden fazla slot yeri var ve güçlendirici tak full+full adam bana 250 k vurdu bide bu gelse biz bittik demektir

7. PUSAT

PUSAT User

Arkadaşlar ya ben anlatamıyorum yada siz iyicene okumadan yorum yapıyorsunuz.Lütfen iyicene bir okuyun önce dediğim gibi goli %7 hasar veren tasarımı pusattan daha fazla vurabileceğini düşünüyorum ki 250 k dediğin rakamı artık birçoğumuz normal karşılıyor..

8. ben kendim 250 k vuruyorum ama bir gemi bu kadar hız ve vuruş olmamalı vur kaç vur kaç yaptıklarından sinir krizi geçiriyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.