Pusat ? Lightning ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMen- tarafından 30 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMen-

-BoldMen- User

arkadaşlar pusat mı lighting mi ? + larını - lerini yazar mısınız ? düşüncenizi bana ikna ettirin.

pusat sinekden hızlı mı ? eşit mi ? detay bilgi bilen yazarsa sevinirim. yani bir oyuncunun merak edebilceği herşeyi.

teşekkürler

2. bak pusatın canı az. şimşek'in ise çok. hız dersen eğer PUSAT on hızı 582 şimşek ise 560 yanılmıyorsam.
    Şimşek 10 lazer ve 10 jeneratör yeri alıyor ama Pusat 16 lazer ve 12 jeneratör yeri var.
    Eğer kalkanların gelişmiş ve iyi oynadığını düşünüyorsan Pusat al derim canı az ama fazla vurur hızlı kaçarsın.
    Ama yok fazla iyi değilim kalkanlarda pek iyi durumda değil diyorsan Şimşek al.
    Bunların hepsi bir yana şimşek alırsan eğer normal vega kullanmış olacaksın sadece 15 dakika da bir gelen özelliği var o kadar ama Pusat alırsan sadece canın az olacak diğer herşey vegadan üstün. Bana sorarsan PUSAT al derim şimşek e hiç para harcama. Bende şahsen şimşek yok ama Pusat kullanıyorum.
    Ayrıca Pusat ve Sinek aynı hızda.

3. Arkadaşımıza ek olarak özelliklerini tabloda karşılaştırabilirsiniz;

Vengeance ile Vengeance-Pusat Arasındaki Farklar
    VengeanceVengeance -Pusat
    Hız380370
    Kargo10001000
    Lazer Slotu1016
    Jeneratör Slotu1012
    Darbe Puanı180000125000
    Ekstralar23

4. Darion26

Darion26 User

Arkadaşımızın dedikleri doğru eğer sağlamsan pusat al.Ama adam kovalıcaksan arkadaşlarınla 2 kişiden biri mutlaka şimşek olmalı yavaşlatma mayınına çarpınca özelliği aç anında yakalıyon adamı kaçışı yok. ben tek takılırım diyorsan bence pusat al :D şimşek pasif olarak en yüksek 576 hızındayken pusat 588 olarak gidiyor ama şimşek özellik açarsa hem yavaşlatma etkisi varsa o gider (Saboteur,yavaşlatma mayını) ve hızın 748 olur 5 sn boyunca

Son düzenlenen: 1 Ekim 2015
  5. -BoldMen-

-BoldMen- User

öncelikle cevaplar için teşekkür ediyorum vur kaç yapmak istiyorum ekipmanlar pek iyi değil, gemi kesme görevleri için özellikle.

ayrıca lighting özelliği 8 dk bir olması gerek.

şundan dolayı kararsızım, malum cerrah tasarımı mevcut ve yeni 3d uçuş düzenlerinde biri (sanırım çark) hız bonusu var,lighting bu bakımdan cerraha karşı yavaş kalır gibime geliyo bu yüzden hiç değilse lazeri kafa kafaya tutmak istiyorum

ayrıca pusata daha yakın olmamın sebebide şu, kutulara eklendimi bilmiyorum ama pusat kutudan sanırım çıkmıyo , lighting çıkıyo ve ikinci nedense halka düzeni ile halkanın dezavantaj olan hızı, goli ile denkleyebilirim diye düşündüm.

lighting ve pusatı cerraha karşı hız bakımından kıyaslarsanız memnun kalırım.

6. asalet87

asalet87 User

bence pusat daha iyi yeni aldım full değilim ama süper kullanıyorum (9lf4+8iris+full lf3+2havoc) fullere taş çıkartıyorum.

7. Spearhead veya goli görevlerin varsa pvpde otocu dolu onları pusatla çok rahat kesersin ama goli görevin varsa yeni haritada keseceğin için goli daha iyi olur. Yenide sağlamlar varsa kaçmakla adam kesilmez :)

8. eray

eray User

Cerrah normal
    Cerrah Çark uçuş düzeniyle
    Pusat normal
    Pusat Çark uçuş düzeniyle
    Şimşek normal
    Şimşek Çark uçuş düzeniyle
    Şimşek Muavin yakıcı yeteneği 5 sn(8 dk da bir yenilenir)
    Şimşek yeteneği Çark ile bir değişiklik olmadı :(
    Spearhead normal
    Spearhead Çark ile

9. -BoldMen-

-BoldMen- User

tam olarak aradığım şey buydu sorumun cevabınıda aldım. cerrah çark ile normalpusatı geçemiyor.

çok teşekkür ederim çok zahmet vermişsin ama tüm herkesin merak ettiğini cevapladın :)

FM lerde bu konuda bir konu hazırlayabilir. yararlı bir cevap saolasın emeğin ve cevabın için. tüm sorularım netlendi :)

cerrah ve pusat şuanda oyunda kullanılan iki aktif tasarım, ve bu benim için önemliydi.

10. eray

eray User

şimşek in yeteneğiyle çarkı da deneyeceğim ama malum 8 dakika beklemek gerekiyor :)

11. -BoldMen-

-BoldMen- User

kombo diyorsun yani :))) çok hayır duası alırsın :)))

12. eray

eray User

yukarıda ki mesajı düzenledim,maalesef bir değişiklik olmadı.Onun hızı da 748 :(

13. -BoldMen-

-BoldMen- User

neden ki acaba :S

14. eray

eray User

ben bunu supporta bi sorayım :)

15. -BoldMen-

-BoldMen- User

cevabı burayada yaz ama :) kilitletmicem konuyu :)

16. Butun yetenekler oyle % olarak artımıor bir rakama cıkarıor. Mesela 288 hızla citadel seyahat acars 540 olur hız konfisinide acarsa da 540 olur ne yaaprsa yapsın o hıza gelir anlıcagın yengec kullanıyosa bile. Veganın yetenegi de bu sekilde calısıor.

17. eray

eray User

Vengeance'de yetenek için %30 artırır deniyor,çark içinde %5 artırır deniyor sonuç olarak 748 in üzerinde bir değer çıkması gerekiyordu.Citadelim yok bilemiyorum ancak olması gereken herşeyin değerlere uygun olması bence :)

Darion26 bunu beğendi.
  18. Darion26

Darion26 User

Yavaş konfide dediğin gibi asla 748 e çıkamadım yani belli bi % oranı var ;) Ama citadel hiç kullanmadım

19. bende tum tasarımlar gemiler vs var citadelden eminim de simsek kullanmaylı 1 yıl oldu yanlıs hatılıo olabilriim denerim birazdan.

20. Pusat tam bir korkak gemisi.

Kamufulen yoksa hiç bir işe yaramıyor tam camper gemisi.

Aegis daha iyi pusattan çek çifteyi gelen geçeni doğra....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.