Pusat ? Lightning ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -BoldMen-, Sep 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pusat tamamen kaçış için tasarlanmış bir gemi. Şimşek tasarımı darkorbit'in en efsanevi tasarımıdır. Pusat kullanan biri olarak durumu aydınlığa kavuşturmak isterim; pusat tasarımının darbe puanı üç beş sıkışlık olduğu için düşman size tıklamadan kaçmanız gerekir. Ki bazen cerrah tasarımlı ağabeyler pusat'ı daha harekete geçmeden evvel bile kesebiliyorlar. Şimşek tasarımının şahane yeteneği pusat'a on çeker.

2. eray

eray User

Ben pusatı kullanırken pusattan başka gemiye kesildiğimi hatırlamıyorum.Kaçarken ema ya da insta atıp çarka da geçiyorum yavaşlatıcı mayın da atıp işi sağlama alıyorum.
    Şimşek i kullanırken de yetenek+yavaşlatıcı mayın kullanıyorum kaçış için.
    Her geminin + ve - leri vardır.Pusatta bu çok hızlı olması lazer slotları + yön,düşük dp - yön.Şimşek de hız ve yetenek + yön,10 lazer slotu - yön.

3. Ya aegisin bütün cephaneleri tam olsun çek çifteyi al burgu güveyi önüne geleni ez geç :)

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Pusat gemisi almadan önce,bence hesabınızı geliştirmelisiniz.

Argesi ve silahları düşük Pusat pek iş görmez derim.

Konunuz belli süre daha açık kalacaktır.

Keyifli Forumlar.

5. Pusat kullanan biri olarak tek diyeceğim şey su kesinlikle pusat almalisin bak sana anlatayim pusati almadan önce şimşek vardı vurusum 4-4.5 k arası idi lf 3 vardı ama slot olmayınca olmuyor her neysew simsekle baskına gidince cerrah beni ikide bir yakalayıp kesiyordu ve kesmeye çalıştığım adamı da kesemiyordum kacabiliyordu az vurusumdan dolayı şimdi pusat aldım 28 lf 3 4 lf4 + sepromla x1 rahat 8 k gidiyor bir de kalp aldın mı dp 210 k oluyor yani dp iyileşiyor şimdi günde en fazka 3-4 kez kesiliyorum full adam kesiyorum full hız koyuyorum kalkan hiç koymuyorum 210 k darbe puanı ile çoğu adamı yatiriyorum

6. abi muavin yakıcının çark varken de yokken de fark etmemesi çok aşırı saçma değil mi sonuçta hızı 700 küsüre çıkarır yazmıyo dükkanda mevcut hızı 30% arttırır diyo yani senin hızın kaç olursa olsun 30%u alınmak zorunda ve çark varken bu daha da fazla olmak zorunda bence acilen düzeltilmesi gereken bi saçmalık

7. eray

eray User

bu konuyu farkedip ticket atmıştım,düzeltilecek denmişti ama bakalım :)

oOo.LOTUS-VENOM.oOo likes this.
  8. ghnengn

ghnengn User

ille vega tasarımı diyorsan pusat al şimşek zaten kutudan elbet çıkıyor en azından bütün tanıdıklarıma nerdeyse hepsıne kutudan çıktı şimşek risk alıcam diyosan indirim paketiyle indirim günü 250 k uriye 300-320 arası kutu alırsın tasarım şansın olabılır lf4 de alırsın 700-800 kutuya parça parça açarak tabi diminisher solace spectrum sentınel ve şimşek çıkarttım venomda kapıdan geldi . (bana kalırsa petini fulle 3 radar 6 kurtarma protokolu topayıcıyla sal pvp ye kutu toplasın 1 haftada zararını çıkartırsın :))

9. ne zaman demişlerdi kardeş düzeltilirse eğer şimşek almayı düşünüyorum da

10. eray

eray User

2 ay filan oldu.Ticketa gelen cevabı daha önce paylaşmıştım ancak yasak diye kaldırılmıştı.

11. oyuna müdahele etmeyin tarzı bi şey miydi kardeşim üstü kapalı anlatsan

12. eray

eray User

Hayır hata olduğu ve düzeltileceği şeklinde ve bunu bildirdiğim için teşekkür edilen bir cevaptı :)

13. düzeldi mi kardeş :)

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Support ile ilgili gelen mesajları yayınlamanızın kurallar gereği yasaktır.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.