PUSAT MI AEGİS Mİ SENTİNEL Mİ ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ergun73-[MA®S] tarafından 26 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba benim gemim yakında full+full olacak şuanlık durum :
    7 havoc
    3 hercules
    25 lf-4
    41 arge
    8 iris
    apis
    zeus
    x1 güçlendiricili 15-16 k gibi bir rakam görebiliyorum sizce hangisini baskında daha çok işime yarar pusatın canı az diye memnun olmayan varmış o yüzden pusat biraz sıkıntılı gibi geldi aegis yan hesabımda kasılma amaçlı almıştım fakat yetenek güçlendirici olduğu zaman kendimden güçlü kişileri kesebildiğimi farkettim sizce ne yapmalıyım goliath sentinel ve solace hariç hepsi var

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu anki tasarımlarınız güzel gibi.

Baskın amaçlı Spectrum tasarımınızı kullanabilirsiniz.

Arge ve LF4 sayılarınız güzel.Bundan sonra yapmanız gereken Havoçlarınızı tamamlayıp %10 vuruş gücünü elde etmelisiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Aegis en mantıklı seçim olur

4. senberk99

senberk99 User

Pusat al avci ile olmezsin ama insta acmayi+ema kullanmayi bilmen lazim yoksa adamlari iki lazerine bakarsin

5. Bugün sentinel ve diğer tasarımlar indirime girmiş bende de vip+ 1 haftalık indirim var yarı fiyatına alabiliyorum yani sizce ne yapmalıyım ? (havocları tamamlamak için uğraşıyorum fakat kapıya uri yatırmayı şimdilik düşünmüyorum sentineli yarı fiyatına alırsam ya yeni gelen burguyu alacağım ya da kutu açarım )

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Pusat alın bence kaçışda, vuruşda çok üstün bir tasarım. Rahatlıkla savaşırsınız.

İyi Forumlar.

7. sentinel almaktan vazgeçtim galiba ya pusat alacağım ya da rehber modumun dediği gibi zetaya çalışacağım

8. Aegis kullanıcısıyım :)

Bu gün 5-3 e girdim tek başıma darma duman ettim etrafı tek başıma. karşıma 1 sentinel , 1 solace , 1 venom , 1 spectrum , 1 şimşek birde hezarfen çıktı.

Gemileri neredeyse benle kafa kafaya.

Hezarfen full havoc idi.

Sentinel venom birde solace birlikte dolasiyordu bende bunlari bir guzel avladim fakat makinam kastigi icin ve 3 v1 oldugu icin patladigim oldu.

Sentinel ve solace i kestim patlamadan 2 vs 1 e dayanabildi gemi :)

Spectrumda kacmaya cabaladi nafile :)

Hezarfen geldi bunlara yardima bende hezarfeni acikta buldum kestim baya :)

Simsekde dahil oldu bunuda kestim..

Acikcasi dagittim etrafı :) tavsiyem aegisdir.

9. senberk99

senberk99 User

Hangi server bir vs artmak isterim :)

10. Tr3

11. senberk99

senberk99 User

okey ben baska sv atamayiz :)

12. Sıkıntı yok...

13. Merhaba,

Şayet başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.