pusat mı aegis mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba,
    gemim şöyle
    goliath(7 hangar spearhead ve leonov var önemli sayılabilecek)
    5 lf4
    sayılmayacak kadar lf3 bo2 ve hız jeneratörü
    pet 12 level 3 seviye çoğu modül var radar protokolleri tam
    8 iris 2 havoc (5de 2 gidiyorum :D)
    spectrum tasarımı var
    arge 19

şimdi arkadaşlar elimde 200 k uri var aegis almak mı daha iyi olur yoksa pusat mı? (apisi kutularla tamamlamaya çalışıyorum 26 parça şuan)

2. Vay bir aralar ben daha iyiydim senden şimdi sen beni sollamışsın :) Kolay gelsin ben olsam aegis + elmas derdim ama sadece benim fikrim.

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  3. :):):)
    düzen olarak bende güve var bide benim kalkanlar 500k ya ulaşmıyo genelde yani elmas ne kadar işime yarar bilmiyorum açıkcası. kalkani 500 binin üzerine çıkarsam bu seferde hasar azalıyo yani bilmiyorum :D

4. Boşver takma beni kafana sen artık benden usta olmuşsun sen daha iyi bilirsin :D

5. estafurullah herkesin fikri önemli :) güçlendirici olsa elmas işime yarayabilir :) bakalım almaya çalışıcam :)

6. Bence bir tane droit dizilişi ( burgu veya kıskaç olabilir) yap geri kalan uriyle arge yap gemilerimiz birbirine yakın ben argeye vereceğim

7. gamma bu ekipmanlarla bu gece 1e kadar biter mi :D

8. Bence bitmez :D

9. :D:D:D:D
    şu an devolar bitti geriye kaldıııı tallin sibelon sibelonit tallon protegit... biter ya zorlarsam :D

10. birader tesadüfe bak ki bugün ikisini de aldım. gece gece cepte 245k para vardı. indirim de gelince direk aegis'i aldım. bir haftadır uğraştığım zeta da açılınca hemen yapıverdim. bir kaç saat sonra pusat parası da çıktı.

11. iyi denk gelmiş :) peki hangisini önerirsin?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.