pusat mı burgu mu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _Ŧยςк_tђє_รץรtє๓_ tarafından 23 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hezarfen kullanıyorum 3 lf-4 8 iris 1 havoc petim var 21 argeyim kalın sıkma aegisim ve wegam var gerisi fulüm seviyeleri yok tabiki hiçbir şeyin sizce pusat mı alayım yoksa burgu düzeni mi hem kasılmak hem kutu topluyorum hemde kapılarda ?

2. burgu

3. Burgu al.Kutu icin sphered pusattan iyi

4. eray

eray User

ikisinin de hızı aynı

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hem kutu toplayıp,hemde kasmak için Pusat almanızı tavsiye ederim.

İleride seviniz geliştikçe baskınlarda da işinize yarıyacaktır.

Keyifli Forumlar.

6. Ama ozellikler farkli...Senin ozelliklerinde biri icin pusat mantiksiz illa ki baskinda kacman gerekecek mukemmle kamuflaja alip kacabilirsin veya biri ustune skill attiginda bir tusla ortadan kaldirirsin..Karar senin

7. eray

eray User

ben spearhead almıştım 250 m civarına açık arttırmadan.Bugünde x3 gelirse pusat almayı düşünüyorum.Eğer alırsam spearhead in hiçbir artısı kalmayacak.
    Arkadaş kasılmak ve kutu toplamak için sormuş.Bunlarda da hız ve vuruş gücü önemli.Pusat alması daha mantıklı olacaktır

8. konu kilitlenebilir

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.