Destek PUSAT MI DIMINSHER MI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 2___GAZİANTEP___7 tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DIMINSHER MI PUSAT MI

1. DIMINHER

oy sayısı 10
    47,6%
  2. PUSAT

oy sayısı 11
    52,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MERHABA ARKADAŞLAR BENIM 250.000 URİDİUMUM VAR

FAKAT DIMINHER MI YOKSA PUSAT MI ALAYIM KARAR VEREMEDIM

GEMİMİN ÖZELLİKLERİ 10 İRİS 10 HAVOC 16 LF4 2 HERCUL

YARDIMCI OLURANIZ SEVINIRIM

2. Merhaba,

Öncelikle forumda büyük harflerle konuşmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

Pusat almanızı öneriyorum.

İyi forumlar

3. -_KHAOS_-

-_KHAOS_- User

yani 10 iris 10 havoç san tabikide pusat ola bilir amam bence yinede dimişer kardeşim en yüksek damegi dimişerde verirsin dimişer yani pusat olabilir diyorum ide bu yukardaki oy kullanmayı nasıl yaptın söleye bilirmisin

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bende modumuz gibi pusat almanızı öneriyorum.Sebebi ise şu pusat tasarımı sadece urdium ile satılmaktadır.Fakat diminisher tasarımını kredi ile açık arttırma kısmından da alabilirsiniz.Tekrardan uridium masrafı yapmazsınız :)

İyi forumlar

5. Kesinlikle pusat almalısınız.Avcı konfisi ile kullanırsanız harika bi tasarım.Fakat dikkat edin güvede 1ucb rsb karıştırmaya ölebilirsiniz.Güve+argeyle 210k oluyor canı
    Birde ema+insta varsa çok yararlı olacaktır pusat

6. Arkadaşlar ben daha çok dımınsher taraftarıyım cunku gemim öyle full + full deigl :) sadece 10 iris 10 havoc 16 lf4 kalkanlar felan full

irisler full 16 level ama tam elit degilim arkadaşlarım dımınsher öneriyor

7. Bence kesinlikle pusat almalısın öyle bir gemin varsa zaten diminsher alırsın ya credits ile ya da kutudan çıkarırsın belki ama kesinlikle urileri pusata vermelisin bence ...

8. Oynadıgım serverde dımınsher 2t :) almam ımkansız

9. dimişheri almalısın çünkü ben 8 lf4 9 iris 1 havoc 1 hercules biriyim diminşherle ful pusatı kestim özellik açtımmı işi bitti

10. WolfWar

WolfWar User

11. olsun bakarsın ummadığın bir anda kutudan çıkar şans birazda ama sen bilirsin :)

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Tasarımlar ihalede satılıyor ve korsan kutularında çıkıyor. Bence tasarıma uridium yatırmak doğru değildir. Ama pusat tasarımı sadece uridium ile alınıyor ve hız ve vuruş avantajı var. Bende size pusat almanızı öneriyorum.

İyi Forumlar.

13. Ben şöyle düşündüm indirim paketi çekince 1 tasarım ve 1 droit düzeniikisi birlikte 260.000 uridum ediyor yaanı tasarım alana droit düzenı bedava gibi bişey öyle yapsam daha mantıklı olur diye düşünüyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.