Pusat mı Hezarfen mi ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™MaTaPaiSanoS™ tarafından 1 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mreaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu iki tasarımdan birini almak istiyorum ancak hangisini alsam karar veremedim. Hangisiyle daha hızlı ve rahat kasabilirim (credi uri ). Palada hangisiyle daha rahat toplarım ?? fikirlerinizi ve bunlara sahipseniz tecrübelerinize ihtiyacım var.

Birde kasılırken hangi droid düzeni kullanılmalı kalp güve var şuan

2. Merhaba ,

Mevcut ekipman bilgilerinizi ( Lazer , Kalkan , Droid , Hız , Arge , Uçuş düzeni v.b. ) yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. lf3 bo2 hız full 8 iris, 19 arge, 1 havoc, kalp ve güve uçuşdüzeni var. eksik varsa hatırlatın teşekkürler

4. Merhaba ,

Bu duruma göre Pusat yeterli olmayacaktır Hezarfen tasarımı bence daha iyi olabilir.

İyi forumlar.

5. ÖMER.E

ÖMER.E User

pusat pek kasılma gemisi değil daha çok avcı gemisi onun için hazerfen daha iyidir

6. peki goliath için herhangi bir güzel tasarım varmı özellikleri iyi olan önerebileceğiniz

7. Merhaba ,

Kullanım amacına göre tasarımlar değişiyor yani kasılırken , basında , vs'de v.b. amaçlara göre değişiyor.

İyi forumlar.

8. Hezarfen - Kasılmak için üretilmiş güzel bir tasarım.
    Pusat - Benim açımdan pvpde botları kesmek için yapılmış ama güçlü değilsen tek atımlık bir tasarım.

™MaTaPaiSanoS™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.