Pusat mı ? Tartarus mu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 8 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar sadece hızdan değil hem hasar hem hızı işin içine kattığımzda pusatı mı önerirsiniz yoksa tartarusu mu ? Pusatın verdiği hasarı verebilir mi tartarus onuda işin içine katarak hangisini oynamak daha zevkli sizce nedeni iile birlikte açıklarsanız

2. Bence pusat hız konusunda tortu ama tortuyu da kim tasarladıysa çok çirkin bir görüntüsü var.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bana göre Tartanus daha iyi gibi.

Pusatlada oynadım,fakat bazen hız lazım olan yerler oluyor,oralarda tartanus işe yarıyor.

Ben çıktığında almıştım ve savaş olsun kapı olsun onunla takılıyorum,gayet güzel.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende Tortu derim dp si daha iyi hızı iyi vuruslari iyi.genel anlamda cok iyi. pusat bir fazla lazeri olsada bence saglam adam karsısında dayanmayan bir gemi.

5. tartarus için vuruşları nasıl lazer seviyesi düşük birde hız özelliğini açınca düşüyor vuruşları ondan dolayı ön yargılıyım birde hız açık olmadan gerçekten yavaş hareket ediyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.