Pusat mı Vega yıldırım mı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve RobinKudin tarafından 26 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. RobinKudin

RobinKudin User

şu an iki gemi de hazır kasılmak ve hızlı bir şekilde kaçmak için hangi gemiyi önerirsiniz

2. _01_

_01_ User

kasılmak için pusat daha fazla lazer slotu daha fazla hasar daha hızlı kasılma demek ama düşman geldiğinde direk yetenek açıp yol alırım diyorsan vega daha iyi daha yavaş kasılırsın ama daha az patlarsın buz roketi işlemeyen yeteneği kaçman için çok yardımcı olur

ikiside beraberinde olsun pusat alayım diyorsan kalkanlarında sağlam olmalı sonuçta hızı goliden cyborgtan çok fazla olsa da buz roketi yeme ihtimalin yada arayı açamadan patlama ihtimalin mevcut lightning daha hızlı adamdan uzaklaşmanı dolayısı ile daha az hasar yemeni sağlar stratejine yada geminin durumuna göre karar sana düşüyor

3. RobinKudin

RobinKudin User

kasmak istiorum ama patlaya patlaya bihal oldum o yüzden vega alcam

4. xxkubixx

xxkubixx User

kasacaksan goli al varsa venom al hocam.
    full elite bile olsan pusatta tek yeme olasılığın var ki ben bile bir çok kezfull pusatlara tek attım 8 iris gemimle.
    vega yıldırım patlamak istemiyorsan düşmanlardan kaçmak için iyidir kasmak için kötü bence.

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Size pusat gemisini öneririm hem hızlı hemde 16 lazer slotu ile iyi hasar verebilirsiniz. Sanırım goliath ile oynamak istemiyorsunuz ?

İyi forumlar

6. RobinKudin

RobinKudin User

evet goliath biraz yavaş paladium toplarken avcılar yok ediyor

Yani anlayacağınız hızlı ve kasılma gemisi istiyorum PvP şart değil

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Şubat 2019
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şimşek Vega sizin isteklerinizi karşılayacaktır.

İyi forumlar.