Pusat Plus ile ilgili fikirleriniz

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 1 Aralık 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Birinci sorum modlara ve oyunculara gelsin: Birleştirden Pusat Plus alsam, VİP + indirim ile 700K uridiuma mı alacağım?

İkinci sorumu modlar yanıtlasa da olur, yanıtlamasa da olur. Gönül koymam :p

Akıl verin istiyorum gençler!
    Goli plusum var ama şu an Pusat Plus alacak kadar IAC'ım da birikti. Ne edeyim? alayım mı sizce?

Elimde Goliath plus var. Elimdeki modüller ise:
    Kırmızı modül: +%10 Hasar
    Yeşil modül: +8 DP
    Mavi modül: +5 DP +6 kalkan
    Sarı modül: 1.si +%10 hız, diğeri ise +%8 Kalkan Delme +%1 hasar

Elimdeki Pusat Plus modülleri
    Kırmızı : +%11 hasar +%4 hız
    Yeşil: yok ( ama bulurum ileriki etkinliklerde :) )
    Mavi: +%3 roket hasarı +%8 kalkan
    Sarı: +%10 Kaçınma +%2 hız

Yok alma derseniz, 17. seviye pro lazerlerimi, 18. seviyeye çıkaracağım...

( Sonradan gelen edit: yaw 100 kişi bakmış, biri de fikir belirtmemiş. Modlar da soruma yanıt vermemiş :( )

Son düzenlenen: 5 Aralık 2022
    titans___ bunu beğendi.
  2. 26_eses

26_eses User

Bende %17 hasar ve hız ve dp modüllerim var gemin çok sağlam değilse sıkıntı ama ben vur kaç iyi oynarım tek tabanca takılırım diyorsan zevkli yani biraz senin oyun sitiline bağlı.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  3. EFEM-06

EFEM-06 User

sen bilirsin

4. Bence şu an ne pusat al ne proları yükselt. 1-2 ay bekle etkinliklerden sarıya 8-10 hız yeşilede en az bi 20 dp çıkartamazsan pusat plus alma. Kaçamadıktan sonra pusatın anlamı kalmaz bence.

5. ***S.T.E.A.L.T.H*** le katılıyorum, 10 hız haricinde diğer modüllerin zayıf, bence işe yaramayan gemilerin modüllerini dönüştür, goli plus modüllerini stabilize et, ben öyle yaptım %10 hız %30 dp, %29 kalkan, % 20 gemilere hasar var, hepsi stablize den geldi, ilkinde düzgün bir şey gelmiyor ancak 2. 3. stabilize de güzel şeyler geliyor, teke tekte generaller bile dayanamıyor karşımda, çok az pusat kaçabiliyor, pusata gerek kalmıyor, eir lerini goli plus tan daha iyi bir gemi çıktığında harcarsın, ben cyborg plus ı yada çıkarırlarsa orkus plus ı bekliyorum, bakalım iyi bir şeyler olursa onları alırım, şu an oyunda modüllerin iyiyse goli plustan daha güçlü gemi yok, pusat ancak kaçar senden kesmesi zor.

6. Goli plusun modülleri stabilize ederek bu seviyeye geldi. Hatta 4. stabileye geldiler şu an. Bu konuda biraz şansızım, bir tek orcusta güzel stabile yakaladım sanırım. Dediğini yapacağım, goli plusun modüllerini stabile etmeye devam edeyim en iyisi. ( Gerçi yüksek oranlı olan diğer gemi modüllerini de bozmak istemiyorum açıkçası, yarın öbür gün güzel bir iyileştirme gelir diye çekiniyorum biraz. )Bu arada, senin modüllerin de maşallahı varmış yaw :D :D

Yardımcı olanlara teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir modum.

Son düzenlenen: 11 Aralık 2022

Sayfayı Paylaş