Pusat Plus mı Spearhead Plus mı?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve st_meursault tarafından 11 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisi

1. Pusat Plus

2. Spearhead Plus

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Pusat plus modüllerim 15dp, 18 oyuncu gemi hasarı,
    Spearhead plus modüllerim 15dp, 21 oyuncu gemi hasarı, 9 kalkan delme
    Full spartanım hydra'ya gidiyorum şuan.
    Pusatın canı daha az spearhead'e göre ama hasarı daha fazla. Spearhead'in yetenekleri de çeşit çeşit. Spearhead alsam işimi görür mü? İlla terminatör olmam şart değil ama varlık gösterebilir miyim spearhead ile? Pusatın hızı çok iyi, tipi bir şeye benzese düşünmem alırım ama göz kanatıyor. Tavsiyenizi alırım.

2. 2 sine de hız modülü bekle hangisi erken çıkarsa onu al

3. titans___

titans___ User

Ben de ki ŞANS ile kaç sene HOLO ile gezdim yok , hız modülü e ben tipini gören dalga geçiyor nerden buldun , kendim çizip oynadığım için gayet mantıklı tabi dalga geçmeleri de , mankenlik yarışı değil bir yerde bende Centurıonu hiç sevemedim kanatları kesilmiş kaza benziyor da bu kullanan oyuncuya nerden buldun demek GERZEKÇE olur , diye düşünüyorum , oyun da etkinlik ve kapı yapıp NPC kesiyorsa onu kullan , Shepard daha maharetliysen al kullanan görmüyorum , ben daha çok kim ne kullanıyor ona bakarım o 2 tasarım da Pusat Plus kullanan da az , Shepard Plus kullanan görmüyorum vardı Shepard kullanan da Banlandı belki de görmüyorum veya bana denk gelmiyor da ama çok harika hız hasar varsa tamamdır, bende Cita PLus ile adam kesiyorum gizliden sende ki hasar kaç diye soranlar oluyordu , gruba aldım konuşuyoruz tutucu da kullandığını söylediydi de ha Modüller güzel ben yoksa Cita Plus kullanmazdım bunu neden mi anlattım oyunun olayı modül , Hız çıkarsa al diyen arkadaş doğru söylüyor , Orcusa hız çıkmadan önce kaçamazdı hani adam kaçıp keserdi de şu düşman hasarı ayrı Npc Hasarı ayrı olmasaymış çok daha güzel olcakdı .

4. bence biraz bekle, IACları harcama çünkü Orcus plus gelebilir deniliyor.

Sayfayı Paylaş