Destek PUSAT satışta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve §ђєЌŁ!м_yΞŦΞ®™[MZЯ] tarafından 14 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 250.000 Uridium ile satışa sunulan pusat 24 saat mi pazarda kalacak? Yoksa artık sabit olarak durup AÇIK ARTIRMAya eklenecek mi ?

2. MKS-705

MKS-705 User

o artık pazarn malı 250 k urin varsa istediğin zaman alabilrisn onun süre zamanı yok. inidirm vıp vaprsa 175k ya gelir ona göre ;) hadi selametle

3. 3.5TLye indirim paketi alasim var :) gecenki urimi çarçur ettim 1200 kutu actim 1 haftada 4 LF4 1 spectrum 25 zeus parcasi cikmisi.. bu seferde herkul icin mi calissam 2 tane eksik gelmiyo bi turlu :) 8 kappa + Pusat mi alsam besleme sıkıntı olmasa kappa accazda saritaşla kapi mi yapilir arkadas :D

4. son 1 herculum ve son 15 kappadır alamıyorum isyan ettim artık arkadaş :(

5. adeniza

adeniza User

Ana sayfada süreli olarak görünüyor. 15 mayısa kadar uriyle alınabilecek, 16-17 mayısda özel paket olarak satılacak. Sonrası için bir açıklama yok.

6. bu 3,5 tl indirim paketi süreklimi yoksa özel mi.yani bi ara 3,5 tl ye vip vardı.şimdi yok.onun gibimi.

7. :D

admin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2015
  8. PUSAT

PUSAT User

3,5 TL indirim paketi 1 haftalıktır.

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Açık artırmaya eklenmesi şuan için söz konusu değildir. Böyle bir durum olduğunda duyurusu yapılacaktır. Lütfen duyuruları takip ediniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.