PUSAT Sözde Bizim Gemimiz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeathKing tarafından 26 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeathKing

DeathKing User

1 gün öncesinden verilmiş bu video bizde daha çıkmamışken dağıttınızmı yani yabancılara

2. Merhaba ,

Bazı şeyler geliştirilirken Test sunucularında görevliler tarafından denenir ve kontrol edilir. Sizin bahsettiğiniz de test sunucusundaki denemelerden alınmış görüntülerdir.

İyi forumlar.

3. DeathKing

DeathKing User

Hmm Tmm

4. MKS-705

MKS-705 User

PUSATIN manası ne ben onu anlamadım ve ek olarak neyse admin var burda şimdi sınırsız ban atar :D

5. ŞahFD

ŞahFD User

yahu yeni bir konu açmıyım şu pusat tamam 16 lazeri var 12 jenanatörü varda hızı kaç kargosu kaç dpsi kaç bi onları yazın yaw nasıl birşeysiniz anlamadım 16 lazeri var diyorsunuz tamam tamamda e bunun hızı kaç kargosu kaç dpsi kaç ????????????????????????????????????????? yani onları söylüyorsunuz bunları söylemiyorsunuz ilginç

6. MKS-705

MKS-705 User

onu 4 saat sonra görücez :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Valla çatlayacağım çok merak ettim geminin özelliğini. Alacağımdan (alabileceğimden) değil ama merak işte. :d

MKS-705 bunu beğendi.
  8. ŞahFD

ŞahFD User

iyide çok saçma 16 lzeri var 12 jenanatörü var alıyorsun 100 tlye bi bakıyorsun aaa 16 lazeri var ama darbe puanı 50 bin hızı 100 böyle saçma şey varmı hızlan darbe puanını felan niye söylemiyorlar

MKS-705 bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

1-Pusat, silah anlamına gelir.
    2-Silah, zırh gibi savaş aracı[​IMG]
    3-Eski bir savaş aracıdır

Arkadaşlar diğer bilgiler şu anda bizler de yok maalesef.

İyi forumlar.

10. ŞahFD

ŞahFD User

modum benim sorumada cevap verseniz ??

darbe puanı kaç ?
    kargosu kaç ?
    hızı kaç ?

e bu gemi çıktı 100 lira hadi 16 lazeri ve 12 jenenatörü için aldık ya aldıktan sonra 50 bin dp puanı çıkarsa geminin bukadar saçma bir iş olurmu niye herşeyi göstermiyorlar ?

11. Merhaba ,

Şu anda konulardaki bilgilerin dışında bizlerde de bilgi bulunmamaktadır. Darbe Puanı , Kargosu , Standart Hızı ve Fiyatı konusunda şu anda bilgi yoktur.

İyi forumlar.

12. MKS-705

MKS-705 User

adminim hangi dilde acaba pusat silah manasına geliyor ???

onun cevabı direk verilse saten heyacını klamaz darkorbit alışveriş psikolejisi ile hareket ediyor 4 saat sonra görrüsn :D

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

"Pusat, Türk ve Altay halk kültüründe ve mitolojisinde silah anlamına gelir. Günümüzde "at, avrat, silah" olarak söylenen atasözünün orijinal biçimi "at, avrat, pusat" şeklindedir ve bu atasözünde silaha verilen önem vurgulanır. Başka bir anlayışa göre de Türk kültüründe erkeğin bıyığına, kadının saçına, atın kuyruğuna izinsiz dokunulmaz, bunların zorla kesilmesi büyük hakaret sayılır ve bu hakaret ancak pusatla ortadan kaldırılır."

Geminin özellikleri , Satışa çıktığında büyük bir ihtimal ile , Açıklama penceresinde yazacaktır.

Bekleyip göreceğiz , Lütfen sakin ve sabırlı olun.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.