Öneri Pusat Tartarus Sayborg

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▂▃▄▅▆▇█▓ƬЦŖĶ▓█▇▆▅▄▃▂ tarafından 13 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BU 3 gemiden birini almak istiyorum bunları genelde pala toplayıp 5-3de uzaylı keserken spacbalda avlanmada kasılmada fln kullanmayı planlıyorum hangisi daha iyi neden. gemi 24lf4 8 tane ynei lf4 var 4 tanesi hyparplasmoid 4 tanesi paritydrill. uçuş düzeni olarak : kalp güve burgu halka mızrak elmas yarasa var. hangi gemi daha iyi olur NEDEN.Not(sayborg alacak uri biriktirdim + oilde yetiyor)

Son düzenlenen: 13 Temmuz 2018
  2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Sayborg hem kasılmada hem savaşda sizin için en idal gemi.

Pusat ve tartarusu daha sonra almanızı şuan için sayborgu tercih etmenizi öneririm.

İyi oyunlar.

3. Oyun profiline göre değişen bir seçim. Her açıdan bakarsak Sayborg saydığınız gemileri kesebilecek bir gemi. Bu yüzden onu tercih etmeniz olası. Sayborg tüm faaliyetlerde aktif kullanılabilecek bir gemi.

Benim tercihim Mimesis'den yana özellikleri bana daha uygun geliyor. Ama dediğim gibi oynama profiline göre değişir.

4. Sırayla:
    *Cyborg
    *Mimemis
    *Hammerclaw şeklinde birleştirebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.