Pusat Tasarımı alınır mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Acta£stFabula tarafından 27 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben pusat tasarımı almak istiyorum fakat gemin full + full değil. 8 irisli 22 AR-GE si olan diğer ekipmanları lf4, Hercules ve Havoc dışında tamdır. Pusat tasarımını almam bana faydası mı olur yoksa biraz daha eksiklerimi giderip öyle mi alayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani yeni başlayanlara taşınmıştır.

Sorunuza da gelirsek bence şuanda almayın.

İyi forumlar

3. Ben 9 iris 11 lf4 üm şimşek tasarımı vardı vega için pusatıda aldım çok memnunum benden kat kat güçlü gemileri 1 ema 1 insta ile indirebiliyorum çünkü onlar seni işaretlemeye çalışırken canlarının indiklerini fark etmiyor işaretlediklerinde sen insta+ema yapıp kolayca kesiyorsun bazıları hiç işaretleyemiyebiliyor,kutu toplarken ve pala toplarkende 3d ye geçersen geminin güzel görünümüyle gaza gelebilirsin :=) bende tasarıma indirim gelirse uri ile diminisher credits ilede spectrum alacağım iyi forumlar bence alın

LastShot12345 bunu beğendi.
  4. Çok haklısın bende kutu ve pallada gaza geliyorum+güve konfisinde 12lf4 ile herkesi kesiyorum :D
    Bence pusat yerine şuan spherade alabilrisiniz.Kutu ve palaldiumda yetenkleri sayesinde kaçabilrisinz.Fakat 1-2 gün bekleyin sphered 20 k ya düşüyor indirim+vip alırsanız..

5. crux20

crux20 User

alma.
    max dp si 220 k mı ne oluyor.rsb+beyaz+yavaşlatıcı roket ile bitiyor pusatlar

6. Max dpsi 210 haklısın az fakat hiç kullanmadıysan anlayamazsın :D Güve ile yani sadece hp ema+insta ile +dmg bo1 bo2 ile 1akşam 10kdan fazla rütbe kasacak kadar adam kestim..Fakat arkadaş için uygun değil...Ama ful gemiler için alınması gerekn bi tasarım

7. sphered al diyorsunda onda da mesela pala toplarken baskın yediğin anda karşılık vermesi çok çok zor. O yüzden hem hızlı hem de başa çıkabilir diye pusat fena olmaz diye düşündüm.

8. Ben yazdim pusat da alinabilir ama karsilik vermek derken adam hiz konfisinde 60 k vuruyo pusatta hemen ölur yani kacari yok

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin durumu iyiye yakın.Bence Pusat almanız sizin için iyi olur.

Yakında eksiklerinizide tamamladığınızda elinizde güzel tasarım bulunmuş olur.

Keyifli Forumlar.

10. bende 12 arge 2 lf4 full lf3 hız ve bo2 kalkanlarım full alayım mı ? suan aegeıs kullanırım

11. pusata 250k uri vermek yerine indirim gününde arge dosyasına yönelebilirsiniz , paymentten alacaksanız ayrı konu :)

12. Güve ile general bir pusatı bile bir kaç lazer vuruşuna kesebilirsin,210k dp şaka gibi.x4 rsb hellstrom karışınca bum:)

13. bir general asla desteksiz gezmez bu bir. general olduğuna göre tecrübesi vardır savaş stratejisi iyidir o kadar kolay kesemezsin bu da iki.

14. Emin ol general pusatla gezmez sen rahat ol

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aynen dediklerinize katılıyorum.General rürbesine yükselen bir oyuncunun,oyun taktikleri ve stratejileri vardır.

Keyifli Forumlar.

16. Bu donanımla Pusat alman pek mantıklı değil sağlam oyuncuya denk gelirsen tek lazer kombosunda imha edebilir.

17. eray

eray User

ben pusatı çarkla beraber pvp de kutu toplarken kullanıyorum,dp her ne kadar düşük olsa da günde belki 1 defa patlıyorum.vs lerde düşük dp olumsuz etki yaratabilir ancak ben memnunum.

18. Carka bosa uri vermissin bence yani ful lf4 ful herkul ful havoc degilsen gereksiz gerci kutuda falan cok hizli olabilirsin(617 oluyor sanirim degilmi carkla pusaatta)

19. eray

eray User

şu anda kullanmıyorum ama hatırladığım 618 di.Zaten indirim zamanı almıştım onun için çok ucuza gelmişti

20. Nasi indirim derken yeni gelen diroit duzenlerine indirim gelmiyor nasil oldu?Sizin svye ozel falan miydi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.