PUSAT tasarımı konfi yardımı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GÖKDOĞAN tarafından 25 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Arkadaşlar pusat tasarımı aldım. 22 LF4 full LF3 full BO2 full hız var. Bu pusatı kalkansız oynayan da var diroitlere yarı kalkan yarı lf4 koyan da var. Gemide hız duracak hep o kesin. Sıkıntı diroitlere ne koyulmalı? Kaç kalkan kaç lf4 atmalıyım? Kendim mi test edip koymam lazım?

2. Bende aldım indirimdeyken, gemi hep hız, sana sadece diroitleri söylüyorum, standart avcı konfisi, 1. konfi full kalkan, 2.konfi full lf4, olmazsa 2. konfi yarısı kalkan yarısı lf4 at, sana kalmış, ama çark düzenin varsa iyi olur.

3. yanlışın var kardeşim hep hız koyarsan 2 vuruşta güme gidersin standart şekil 1.konfi kalkan-silah 2.konfi hız-kalkan yap güzel olur 2.konfiye diroitlerin yarısına silah koyabilirsin o sana kalmış

4. Baskın v.b Şeyler İçin 1.Konfiniz lazer-hız /- diroitler 10 lf4 10 kalkan 2.konfiniz lazer-hız /- diroitler ful lazer Olmalı Kasılmalık İstiyorsanız Keseceginiz Yaratıga Göre Konfi Önerebilirim

bugrahansezgin bunu beğendi.
  5. 12 jeneratör ile 120k kalkan, %25 ar-geden gelen kalkan ile toplam kalkan değerin 145k olur adam zaten 60k atıyor, kaçmak için kalkan+ hız lazım, bence baskına gidiyorsan kesinlikle 1. ve 2. konfi gemi hep hız olmalı.

6. kalkanı çok güzel hesaplamışsın kardeşim helal olsun sepromu ve desteği de eklersek 12 jeneratör ile azımsanmayacak derecede kalkan elde edersin

7. Hızı hesaba katman gerekiyor isterse 500k kalkanın olsun kardeşim adam güve ile geliyor, hızın düşük olursa kalkanın bir anlamı yok.

8. bi konfide zaten hız var olayı anlamadın heralde kardeşim

9. Gayet iyi anladım kardeşim, 12 jeneratörün 10 tanesine hız koysan bile cerrah seni kolayca yakalayabilir, he dersin ki diroit full kalkan, gemide de 2 tane kalkan var, o zaman bilemem ama sonuç olarak kovalamacada %1 hız düşüşü bile senin patlamana sebep olur.

10. demek istediğim olay bi konfim zaten kaçıs için diğerinide savaşmak için kullanmak en mantıklısı tabi darbe çift destekli ful herkul ful lf4 bi gemiysen ve vurdugumu indiririm ema instayıda yerinde kullanırım diyosan avcı konfi güzel gider

11. O şekilde olursa da olur.

12. aries123

aries123 User

Baskın icin
    1. Konfi: ful hız dro ful lazer guve ve kıskac ile gider bu konfi
    2. Konfi: ful hız droda yarı kalkan yarı lazer Cark ile gider bu konfi
    Simdi herkes pusatı kolay lokma sanıyor ama degil oyunda azda olsa bir tecrubem var diyen herkes bu gemiyle kolay kolay patlamaz ema insta kamu ile olum makinesidir "PUSAT"
    1- Bu gemiyi kullanacaksan emaya kamuya instaya acımıyacaksın.
    2- Baskında surekli kamu dolanıp kamu bozman lazım
    3- 2.konfide savasıla bilir sadece kacmak icin degil olagan kalkanı az da gorseniz ilk basta yengec ile dp cok azalmadan saldırmak sonra kalkan bitimine yakın insta insta bitince pld8 bir kac saniye sonra ema dort bes saniye sonra ekranın ustunde tp ve şp
    Simdi diyeceksinizki dusmanda ema insta yokmu bunu diyeceksen pusatı hic almayın kullanmayın yorumda atmayın vurus gucunuz yetersiz ise geriye tek bir sey kalıyor oda cark almak ve slm-01 bırakmak.

13. Pusat pvp temizleme gemisidir (karşıdaki sıkmıyor tabiki:D). Dün aldım çok kötüydü zaten vur kaç gemisi tamda korkaklara göre. Söylediklerinde full dizili gemiler için yoksa sürekli ema insta nasıl olsun. En iyisi aegis geleni iste çekiyom canım bitti sanıyorlar sonunda patlayan oluyor :D

14. Efe

Efe User

70 80 k atan birine karşı basıcağın 150k canın pek faydası olmaz.Yapabileceğin en mantıklı şey kaçmaktır.

15. aries123

aries123 User

Belki Ful dizili degilim ama 862 ema 700-800 kusurde insta kamuda ise 20 tane 50lik ama ful dizili degilim ;) sade bi kac lf4 ve 3 herc eksik

16. Kullanmayan bilemez. Ben sepromsuz 24-25k galiba öyle vuruyordum goli geldi 70k vuruyor gemiler eşit sayılır ama kazanan kim oldu ben :D Sırf beğenmediğin dp kalkan basma özelliğiyle (1k bile canla kaybeden oluyor küçümsememek lazım). Kısaca kullanmayı bilene güzeldir :D Sağlam gelirsede iste çekiyom ya kesiyor yada kesiyom :D

17. Efe

Efe User

Ben aegisle baskına gelen 1 kişi gördüm.Epey sağlamdı.Daha çok Pusat ya da Goli ile geliyorlar.O yüzden soyledim.

Ayrica her aaniye 20 k can yenilendiğini varsaysak adam 20k az vuruyor diyebiliriz(Tam olarak öyle olmasa bile).50k vurduğunu seninde 30k vurduğunu varsaysak bile kesemeyebilirsin.Tabi konfi düzeni de önemli.

18. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Arkadaş PUSAT ı kötülemeye mi geliyorsunuz buraya. Keşke size sorsalardı çıkmadan önce yapsak alır mısınız diye. Neyse kardeşim çok güzel anlatmışsın sağolasın biraz daha detaylı anlatır mısın savaş esnasını ?

19. aries123

aries123 User

Guzel kardesim cift boostu bide sepi atınca kesemeyecegin adam yok emin ol en kotu vur kac yaparsın
    Anlatarak pek bi el alıskanlıgı olmazda en iyi youtube'dan video izle ama tabi ful hercliler onlar full lf4ler ona gore kendini ayarlayabilirsinde bir yandan

20. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

kimi izleyeyim var mı bilindik isim?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.