Pusat Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΛЯŁЧ__ЯΛΞ__JΞPSΞИ tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu pusat denen ****** vega tasarımını kaldırın bi bu nedir yav korkak tasarımı bu pvp de pusatı yakalayamıyorsunuz çark olsun cerrah olsun isterse şaka gibi menzilimden uçup gidiyor şunun hızını düşürün gece gece kafam attı.

2. Merhaba ,

İlk olarak forumda kurallara uygun yazmaya dikkat edelim.

Oyunda bir çok gemi ve tasarım var. Her gemi yada tasarımın kendine göre avantaj ve dezavantajları var. Sizin mantığınız ile bakarsak uzun bir süre Bigboy ile oynayan oyuncular da diğer gemi yada tasarımları kaldırın diye konu açması gerekiyor.

İyi forumlar.

3. sen de pusata geç sorun çözülür :) az mantık kur

4. pusat kalkacaksa cerrahında kalkması lazım.

5. Ya bu oyunun düzenine aykırı o tasarım 588 hız çarkla 618 oluyor bu tasarımın hızı düşmezse pvp deki kutucularda kral olur bizde bakarız öyle kesemiyorum kutucuları pusatım olması şart mı ya kalkmazsa hızı düşsün zaten 16 tane slotu var

6. eray

eray User

ama 215k dp si var.Çark olursa kalkan olmuyor zaten.

7. pusatsız bu oyun cekilmez

8. çark ne beyler

9. diroit dizilimi

10. Her geminin kendine göre belli avantajları ve dezavantajları var adminin dediği gibi.Hızlı olabilir fakat canı az.Ozaman şimşeğide kaldıralım muavinle 700 küsür hıza çıkıyor?

11. O özel yetenek pusatın hızı sabit

12. Citadelinde canı çok yüksek? Vb bir sürü örnek katabiliriz.

13. O özel yetenek anlamıyon sen heralde ?

14. Citadelin darbe puanı 550 bin özel yetenek değil normal.Sanırım siz beni anlamıyorsunuz.

15. citadelinde hızlandıran yeteneği var ondan bahsediyorum iyidi 550k darbesi olsa ne olucak eksileri çok fazla citadelin ama pusat dp si düük olsa bile slotları ve hızıyla sinir bozuculuğunu kanıtlıyor

16. Aynı özelliklerdeki pusat ve goliath vsde goliath üstünlük sağlıyor.Arkadaşımla vs atalımmı dediğimde bekle goliath diziyim diyor.Pusatın canı normal bir vegadan bile az.Bu yüzden elmas gibi tasarımlarıda kullanamıyor.Çünkü bu seferde iyice düşüyor.Yani bakınca onunda eksisi yok değil.

17. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuda yazılanlara göre çoğu kişi pusattan memnun. Bu şekilde devam ederse konu uzayacak. Ayrıca pusat ile ilgili görüşlerinizi BURADA belirtmelisiniz.

BURADA çark droit dizilimi ile ilgili bilgi bulabilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.