pusat tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yağızcan tarafından 8 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yağızcan

yağızcan User

oynadıgım serverda cmlere sordum bılgı veremedıler acaba bılgınız varsa cevaplarmısınız ?
    pusat tasarımı kutudan cıkar mı ?

2. cikmiyor herhalde en iyisi Support yaz. :)

3. Merhaba ,

Korsan kutularından çıkma ihtimali var fakat % olarak oranı nedir bilemiyoruz. :)

İyi forumlar.

4. aries123

aries123 User

Pusat istiyosan bence cek indirimi vipi oyle al 175 bin uriye mââl oluyor 175 bine kutu acsan bisey cıkmaz ki bence 175 bin uri o tasarım icin deger ben dun bu saatlerde aldım cok memnun oldum aldıgıma sabahtan beri ful baskın atıyorum :)

5. yağızcan

yağızcan User

GEMİDEN GEMİYE DEĞİŞİR :D

aries123 bunu beğendi.
  6. Ortalama bir gemiysen alma, ama şöyle gemide 15 lf4 üstü, 9 iris ya da 10 iris, argelerin 26-30 arası ise alınabilir, baskın için harika gemi, ben baskını spearhead ile atıyorum :D avcı konfide kamu ile geziyorum, geleni kesiyorum x4 ile 26k atıyor, arada rsb karıştırıyorum 45k görüyorum (promerium beslemeli) seprom olsa bir de tadından yenmez, hele pusat olsa var ya :D Ama canı az tabi, 2 sıkışta patlarsın 2 rsb ye bakıyor avcı konfide :) Cadılar bayramında pusat gibi tasarımlar indirime girer kesin, sen o tarihe kadar uri kas, hem yarasa hem pusatı indirim paketi ile al. pusat indirim ile 100k ya düşer.

aries123 bunu beğendi.
  7. aries123

aries123 User

Ben 175 bine aldım sizinde dediginiz gibi ekipman iyi ise alınabilir bi gemi ama bi yerde yanılıyorsunuz kamufle oldugu zaman bu tasarım ile kolay kolay kesilmiyorsunuz tamam canı az ama avcı konfide saldırdıgınız kisi ne oldugunu anlayana kadar kesiyorsunuz ema ve kamu ile tam bir olum makinası bunu diyebilirim

8. vallahi ben % 30 indirimdeydi yanılmıyosam.ucuza almıştım.175 k civarıydı galiba.yalan söylemek istemiyorum.test serveri bekliyorum.

9. pusat alma urine yazık ben aldım pişmanım

10. ben pişman değlim.

11. Kıta40

Kıta40 User

tasarim indirime geldiginde sende indirim paketi cek 125.000 uri ye al pusati. guzel gemi

12. O şekilde sinek de çok sağlam oluyor :D Cerrah alıyordum ben sinek ile

aries123 bunu beğendi.
  13. aries123

aries123 User

Orası oyle ama suan daha 9 lf4 um var generale kafa atıyorum diyebilirim sana: ) tabi adam cubi keserken orası ayrı: ) ama pusat harbiden harika 2 gunde 750 lik goli gorevini bitirdim 200 kusur kesmistim pusat alalı bitirdim gorevi ama x4 bitince ne yapacagım hic fikrim yok 420bin x4 kaldı: /

bugrahansezgin bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.