Pusat ve Legend pusat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SlimsKarelia tarafından 4 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yapılan son değişiklikler son durum hakkında pek bilgim yok sizce oyunun suan ki durumunda pusat kullanılabilir gemi mi almayı düşünüyorum peki sizin fikriniz nedir ve Legend pusat tasarımı obsidyenden çıkıyor mu

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle konunuzu daha kapsamlı yardım almanız için uygun bölüme taşıdım,
    Pusat tavsiye edermiyim derseniz sayborg mimesis gemilerine kafa tutamıyor kaçarak iş yapabilirseniz, işinizi görür ama benim tavsiyem size Vega şimşek olacaktır sağlam tasarım diyebilirim nacizane fikrim :)
    Obsidyen kutusundan çıkıyor bu arada tıklayıp görebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

___________CAN bunu beğendi.
  3. ɴeвυlα

ɴeвυlα User

hacı oyunda cyborg nimesis hariç diğer gemılerın bı ozellıgı kalmadı onu belırtıyım

4. Pusatı hiç kullanmadım bazen izliyorum videoları pusat ile çok guzel savaşlar yapıyorlar forumda pusat oynayan gemiye az cok hakim olanlarının fikirlerini bilmek istiyorum

5. uzayl80

uzayl80 User

sana söle bi örnek verebilirim ralli yarısdcısısın fakat yarısda 126 bis var sen bunu yarısda kulanabilirmisin hayır cünkü sen pilotsun yarıs arabasına daha cok hakimsin şimdi pusata gelince pulsatı nekadar tanıyorsun acaba onu kulanırken onun hakını verebilcenmi eger veremiyceksen kulanmasını beceremiyceksen hiç alma pusat gemisini iyi kulanmasını bilenlere cok faydası oluyo

6. Daha hic kullanmadım almış olsam geminin tamamen hakkını veremicegimi biliyorum biraz zaman gecmeli alışmam gerek bunu biliyorum benim ogrenmek istediğim pusat gemisinin oyunun suan ki şartlarında potansiyeli nedir

7. uzayl80

uzayl80 User

oynadıgın servarda pullsat kac jişi kulanıyor raabet varmı yokmu son zmanlarda yeni gemiler raabet görüyor cayborg nimesis gibi gerci bunlar yoksa yan sanayii olan venom daha cok oyunda görünüyor kıyaslamayı sen yap senin servarın hareketlerini bilmediğim için genel olarak yazdım