Pusat Vengance Tasarımı Değil Ayrı Bir Gemi Olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 4 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Evet

62,5%
  2. Hayır

37,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba değerli arkadaşlar bildiğiniz üzere bu tasarım vengance e ait fakat sizce ayrı bir gemi olsa daha iyi olmaz mı ?

DP: 195.000 (Arge ile artabilecek)
    Hız: 480
    Ambar: 2000

Yine payment ile alınacak.

Yetenek: Tulpar

Bu yetenek size gelen hasarı %10 dostlarınıza gelen hasarın %20 sini engelleyecek 6 saniye aktif olacak 5 dakika boyunca yüklenecek. Ema atılınca kalkacak.

Tulparın eksisi:

Yetenek aktif olunca atışlarda ki hasarın %50 si kesilir ve hız 30 puan düşer. Yetenek pasif duruma geçince geminizin özellikleri normale döner.

Geriye kalan özellikleri aynı kalacak...

Son düzenlenen: 6 Nisan 2015
  2. Vegance tasarımı olarak iyi bence ek olarak yetenek eklenebilir ama Tulpar adını verdiğin yeteneğin özelliğini etkileyini bulmadım Vegance yeteneği için daha iyi yetenek olabileceğini düşünüyorum Aklımda da bir tane var:)

3. andermo83

andermo83 User

Olumsuz 460 Hız + 275k+50k 325k dp Olur O Gemi Ölümsüz dür... dp gg + herkules ile aegis+goli istiyorsun fakat Goli Devre Dışı Vega Devre Dışı Kalır Bu Gemiye Karşı... Hem Hız Hemde dp Bir Arada Üstüne 16 Lazer...

4. Hız değeri biraz fazla olmuş sanki.Onun dışında dükkanda satılması, para verip alanları da rahatsız edebilir.Ben almadım ama alanlara baktığımda karşı çıkacaklarını düşünüyorum.Ona göre bir düzenleme yaparsan oyum olumlu olur.:)

5. Güncelleme geldi akşama doğru yine bir güncelleme çekilecek.

6. 007.bont.

007.bont. User

gemi olarak yanlışlıkla üstüne farklı bi gemi koyarsan pusat bosa gider tasarım olarak daha iyi

7. Az yavaş gel hız 460 diyor :D aman aman boşverin vengeance tasarımı olarak kalsın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.