pusat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 16 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

pusatı dükkanda 250k uriye satışa çıkarmışlar sizce alayım mı yoksa o kadar etmez mi ? eğer kaldırmayacaksalarsa sürekli dükkanda kalacaksa alıp almamakta acele etmeyecem

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sürekli olarak kalacak diye biliyoruz.

İyi Forumlar

3. Traubbe

Traubbe User

Pusat tasarımı artık Goliath Tasarımları (Venom,Diminisher,Spectrum,Sentinel,Solace) gibi sürekli Dükkanda olacaktır.Pusat tasarımını almanız için Ekipmanlarınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

4. Kıta40

Kıta40 User

Pusata gerek var mi bilemem. Vurus tasarimi gelirse gerek kesinlikle var diyip hende alirim ama %5 vurus tasarimi olmadigi icin normal vegadan bir farki olduguna inanmiyorum. Tek avantaji 2 kalkan slotu daha olmasi

5. Kutu toplayan otocuları kovalamak için iyi keşke bana beleşden verselerde bütün gün otoları kovalasam :D Bunun dışında yeni başlayanlar için parayla paketi var onlara yararlı olur ama gerisi berbat.

Ek: Artık etkinlik lazeride iyi hızlıyım vurup kaçarım diyenlere pıb-100 at bak kaçıyormu yoksa isttemi doğuyor :D En son spacede çoğu kişinin baş belası oldum hepsini hasta ediyordum kaçamasınlar diye :)

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kalp güve elmas var
    9 iris
    3 havoç
    1 hercules
    6 lf4
    goliaht,aegis ,speheard, vega,phonix var ( goliahtın specrum tasarımı var ,veganın şimşek tasarı mı var )

siz olsanız alırmıydınız

biride sene hasta etmeyi akklından geçirmedi mi :D

ben aslında hızı için almak istiyorum bir sürü speheard kes görevi var pvpde goli ile kesilmiyorlar vega ilede vuruş düşüyor kesene kadar başkası gelip kesiyor :)

7. Traubbe

Traubbe User

Şu durumda olsam almazdım çünkü Uridiumumu zarara uğratmış olurdum.Herculesini fullemeden almanı önermem çünkü hercules full olduğunda Dp açığını kapatır LF-4 sayını arttırmaya bak Kappa kapısına yoğunlaş Hercules ve LF-4 çıkarma şansın var en azından.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.