Öneri Pusat ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 20 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar gemimin özellikleri;
    10 hercul
    10 havoc
    49 lf4 bir kacı 6 7 seviye diğerleri hepsi seviye filan karışık geliştirmeli
    15 kalkan 16 seviye geliştirmeli
    39 arge
    sizce pusat almalımıyım? bir yanım uri biriktir geliştirme yap diyor diğer yanım ise arge yüklen en az bir 43 yap diyor ? yardımcı olurmusunuz_?

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

pusatı almak istiyorsan alabilirsin ama arge yada geliştirme arasındaysan kesinlikle geliştme derim argenin sana masrafı çok olur bu saatten sonra

3. indirim paketim oluyor her zaman dukkana gunluklere indirim geldiğinde almayı düşünüyorum argeyi ayrıca 45 lf4 u geliştirmek baya bir zaman istiyen bir iş olduğu için pusatı alsam diyorum. bu cerrah tasarımıda dükkana geldiğinde almayı düşünüyorum. pusat hakkında çogu kişinin olumsuz söylemini duydum bu yüzden kararsız kaldım

4. lf-4 leri 16 yapman lazım geç bile kalmışsın bu ekipmanlarla. Pusat en son hedefin olsun o zamana kadar ihaleye bile gelir kim bilir ? :)

5. ihaleye gelebilir bencede ama :) ben yinede pusat aldım dp 277 ve diroitlere 4 tane 16 seviye bo2 koydugumde kalkanda 303 oluyor ve vuruşumda iyi 64 k göruyorum pusatta şimdi ise geliştirmelere geçicem .) teşekkur ederim cevap veren butun arkadaşlarıma konu kilitlenebilir.

6. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Konunun Kilitlenmesi istek üzeri uygundur.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.