PUSAT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yavuz_yunus tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pusatın dp si ni yazarmınsız ve arge destek işlemiyo diyolarlar dogrumu

2. Merhaba ,

Argeler etki etmektedir ve Pusat ile ilgili olarak Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. peki urile alınanla tl ile alınan arasında fark varmıdır ?

4. olur mu yahu öyle şey elbette fark yok :)

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızında dediği gibi bir fark bulunmamaktadır.

İyi forumlar

6. ben alcam herkes diyo yok şöyle yok böyle :D bi türlü karar veremedim siz böyle dediniz kesin alıcam bide ben ilk pusat almak istom ama bulgu uçuş düzeninide almak istiyom kalkar diyolar bulguyu ilk almak zorunda kalcam :D sizce kalkarmı ? pusatı ona göre alim

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kalksa bile alanlardan bile kaldırılır. Uridiyumlarıda geri verilir. Pusata öncelik veriniz.

İyi Forumlar.

8. öyle kalkmaktan bahsetmiyor sanırım arkadaş.hani üzerine baktığında özel bir işaret var.özel günler işareti.rsb-75 vs gibi.daha sonra gelmek üzere kalkabilirmi?bende merak ediyorum bunu.

yavuz_yunus bunu beğendi.
  9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merakınız doğru olabilir ama olamayadablir. :) Olasa bile uzun süreli bi kalkma söz konusu bile olamaz her hafta x3 zamanı çıkar mesela ayrıca hepsinin alınması lazım ve indirim paketi+vip ile 500 bin uridiyumdan fazlası gerekiyor oda hemen elde edilecek bi miktarda değil.
    Bu sorunuzu bekleyip görücez daha yeni gelen birşey oyunu ve forumu takip etmeliyiz.

İyi Forumlar.

10. Merhabalar;

3D seçeneği ile gelen uçuş düzenleri kalıcı olarak dükkandadır.İstediğiniz zaman alabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. tmm modum bilgi için saol kitlenebilir

12. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederiz,konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uyugndur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.