PUSAT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorask tarafından 7 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorask

zorask User

Merhaba arkadaşlar gemim ful olmasada hatırı sayılır dolulukda. 6 hangar, 10 iris 16 level, 14 Lf4 seviye 8, 10 Bo2 Seviye 10, Arge 31 Hazarfen ve pusat hariç tüm gemiler ve tasarımları var. Size sormak isdediğim konu ise ben pusat tasarımını almaya karar vermişken çok olumsuz söylemlerle karsılaştım . Bu tasarımı alıp kullanan arkadaslar fikirlerini paylasırsa sevinirim. 250k uri çöpemi atmışmı olurum yoksa gemi urinin hakkını verirmi?

Son düzenlenen: 7 Temmuz 2015
  2. gerektiğinde faydası dokunacaktır.iç savaş durumlarında kasılırken faydası dokunablir.özellikle cubi keismlerinde.yeni gelen hız dirit düzeniyle birlikte fdaha faydalıdır.5-3 te çok faydalı olabilir.pusatla orta hallice bir goliyle kapışamazsın bu halinle.spearheadd vb rahatlıkla kovalayabilirsin.bi htimal vengace kesebilirsin.denemende fayda var.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlar bir konuda fikir edinmek istiyorsanız,yazılarınızı o yönde yazmalısınız.

Cevap verecek arkadaşlarımızda konuya yardımcı olacak şekilde cevaplar vermelidirler.

Yeni Başlıyanlar Bölümü,arkadaşlarımızdan fikir almak için kullanılan bir bölümdür.

Gereksiz yazılardan lütfen uzak duralım.

Keyifli Forumlar.

4. zorask

zorask User

Teşekkür ederim.. Yanlış anlamadıysam kendisiyle aynı donanıma sahip goli 1 re 1 de pusatı rahat kesiyor. Pusatın 16 lazer slotu ve gemının genel düzeni 1 re 1 vs de degil anlık vur kac kovala taktiği üzereni kurulu.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Tabi şu andaki savaşlar o kadar enteresan olduki bunu tahmin etmek çok zor.

Uçuş düzenleri,roketler,argeler,mayınlar,destekler v.b bunları güzel kullanan bir nostromo dahi goliyi rahat kesmekte.

Fakat dediğiniz gibi eşit şartlara yakın bir goli pusatı rahat kesmektedir.Darbe puanının az olması pusat için bir dejavantaj gibi görünüyor.

Keyifli Forumlar.

6. :). nostromonun goliyi rahat kesmesini iddaa etmeniz gülünç bir durum.tabii goli zayıf bir goli değilse.çünkü eni diroit düzenleri olmadan yani eskiden phonexle goliyi birçok kez kesmiştim.fakat goli çok zayıftı arge kalkan vb. yönünden.arkadaşın gücüne baktığımızda pusat ile orta halli bir goliyi (eliti saymıyorum bile) pusatın dp dezavantajın dolayı kesmesi çok güç diye düşünüyorum.istediği düzeni kullansın.orta halli dediğimizdde zaten gerekli diroit düzenler (güve,yengeç vs.) vardır sanırım değilmi?

7. Orta halli goliyi keser fakat ani saldırı yaparsa (ki geminin amacı bu). Bir anda sen ne olduğunu anlamadan lordaki sürüsünden bir pusat çıksa ölürsün. Çünkü yeni burgu düzeni %25 hasar attırma yapıyor, seprom, destek vs.. desek elit bir pusat saniyeler içinde çok rahat bir şekilde keser goliyi. Ani saldırı yapamazsa zaten dp si savaşa yetmez, onun yerine hız konfi ile kaçar.

8. Evet pvp değilde baskın gemisi pusat daha çok. Beklenmedik anda saldırıp kaçmak için. Eğer savaşa gireyim diyorsun unut gemiyi kevgire çevirirler :D

Rehber bunu beğendi.
  9. aynen kevgire çevirirler.

10. zorask

zorask User

Amacını uygun kullanıldığında çok iş görecek gibi. Ben genelde tek basıma şimşek vega ile baskına çıkan biriyim bana uygun olduğunu düşüyorum. Gücünün yetdiğine vurup, yetmediği nokta da ise işi toparlayıp patlamadan kaçabilecek bir gemi gibi. Bakalım inşeallah pişman olmayız.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Alacağınız Pusat şimdiden hayırlı olsun.İnşallah pişman olmassınız.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.