PUSAT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve You°Ar£°M¥°©o®£ tarafından 17 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 11 lf 4 8 iris apis zeus 10 havoc 2 hercul 29 arge gemim var
    indirim ve vip im var
    tasarımlara gelen indirimle pusat ı 125 bin uridiuma alabiliyorum
    sizce almaya değermi, hasar tasarımlı goliden fazla vururmu

2. Şimdi kardeşim bende pusat var arge + kalp + cift güçlendirici 252 K darbe puanı oluyor. Aynı şeyi sentinel ile yapınca 405 K darbe puanı oluyor gördüğün gibi pusatin dp az. Ama hızı sayesinde birçok pvpde pusatlar kazanıyor yani bu tamamen sana bağlı. Ben hizimla ve vurusumla adamı yıpratmak istiyorum diyorsan pusat harika bir seçim ama ben adamın karşısında adeta bir kale gibi durup rakibin çaresiz vuruşlarını izlemek isterim dersen sentinel daha iyi eğer bana sorarsan ben pusati çok seviyorum ve hergün onunla oynuyorum yaptığımız şey de şu Grup olarak boss kristallon kesiyoruz düşman gelince ben kaçıyorum gruptaki goliler düşmanın canını azaltıyor sonra adam hız konfisini açınca gruptaki goliler yetisemediginden hemen hız konfisini açıp son vuruşu da ben yapıyorum :) Uzun oldu ama umarım yardımcı olmuşumdur

3. ben 9 havoc 16 lf4 um x4 61k çıkıyor senin carda iyi bence almalısın ben pusati çark diroit tasarımı ile birleştirerek kutu ve pala topluyorum ayrıca pvp de bot kesiyorum :);)

4. Öncelikle hasar tasarımlı goliden daha az vuracak bu kesin.Çünkü içine LF-3 koyacaksınız bu da 150 hasar artışı sağlayacak.Fakat enforcer % 5 hasar artışı sağlıyor bu çok daha iyi ve fazla bir rakam.Fakat bana kalırsa kesinlikle almalısınız.Çünkü ne olursa olsun kaçabilirsiniz.En kötü yanı isee dp si kalp ile güçlendirisiz 210 K oluor.

5. eğer ben vur kac yapıcam diyorsan pusat al zaten 3dyle artık menzilin epey ilerisine görüyorsun menzile girmeden tıklar sıkarsın yalnız yakalanırsan 2 vurusa gider :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.