Pusat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve onotogo2110 tarafından 23 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pusatın Canı Artırılsın mı?

1. Evet

oy sayısı 3
    30,0%
  2. Hayır

oy sayısı 7
    70,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler benim iki konu hakkında düşüncem var öncelikle pusattan başlamak istiyorum bildiğimiz üzere pusat bir vega tasarımı fakat veganın darbe puanı 180k pusatında darbe puanın arttırılması gerektiğini düşünüyorum güvesi olan bir kişi pusatı rahat bir şekilde kesebiliyor bunun için 180k darbe puanına çıkartılmalı ve oyunda denge sağlanması gerektiğini düşünüyorum bence mantıklı olan budur. Sizlerin düşünceleri neler 180k zaten abartılcak bir rakam değil üstüne vega tasarımı olduğundan vega kadar canı olması gerektiğini düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum.

2. fazladan lazer ve jeneratör ne olacak ozaman onların diğeriyle eşitlenmesi lazım..ozamanda normal vegadan farkı kalmaz..bu tasarımlar bir seçenektir beğenmeyenler normal vegayla devam eder ..olumsuz..

3. zaten fazladan lazer ve hız slotu var bence gerek yok çünkü olursa baya bi uçur olur goliath darkorbitin 1 numaralı gemisidir onu rahatlıkla keser.

4. cerrah var ?

5. Cerrahında jeneretör yuvası fazla ama canı filan aynı

6. GREED

GREED User

Tartışmayacağım -1

Darion26 bunu beğendi.
  7. Darion26

Darion26 User

Bu bahsettiğimiz şey imkansız gibi. Yani şöyle düşünün burgunun hasarı sonradan düştü (%5) ve ne kadar çok konuşuldu biliyorsunuz bu dediğiniz olursa diğer vegaları kaldırıp şimşek tasarımı için uri vermeleri gerekir ki bunu do zaten yapmaz.
    Kısaca oyum -1 tartışmaya gerek yok.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.