pusat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 22 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar pusat a uridium harcanırmı ihaleden alamıyorum ama lava pusat tasarımımda var pusat çok kullanasım var tartarusa mı pusat a mı veya ikisinede mi yatırmıyım uriyi lütfen yardım pusat çok karizmatik geliyor 16 lazer cabası

2. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Canı çok az Pusat'ın. Hız konusundada artık geri kaldı. Hercules full ise size kalmış bir şey ama Kalp + Hercules olmadan Güve ile kesmek biraz basit oluyor Pusat'ı. Ama Tartarus ya kaçıyor ya da kovalıyor.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Pusatın konfilerini iyi dizerseniz kafa kafaya alamayacağınız gemi kalmaz inanın. Kendimden biliyorum. :)

Ekipmanlarınız sağlamsa lf4 havoc özellikle herkül ve geliştirmelerinizde varsa pusatı alın.

İlerideki zamanlarda da illaki tartarusuda alırsınız zaten. Tabi size kalmış. Ben tartarus ile pek oynamadım.

Benim kendi fikrim pusat almanız. Diğer oyuncular da fikirlerini yazabilirler. Ona göre birini seçersiniz.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  4. sunlime

sunlime User

Bence tartarus al pusat gibi dp si az gemileri hiç kullanmadım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.