Pusatla ilgili..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RaViper tarafından 22 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RaViper

RaViper User

Modlarım iyi geceler öncelikle ben bir şey merak ediyorum.Yeni gelen "pusat" tasarımı 16 lazer slotu ve 12 jeneratör slotu var dimi ? Çünkü o zaman oyunun en avantajlı gemisi oluyor.(golide 15 lazer slotu var). Bi de pusatın 12 jeneratörünede g3n koyduğumuz zaman kendi hızı 380+12*10=500 yapıyor ve bu demek oluyorki oyunun en hızlı gemisi ama spearheaddeki 12 jeneratör kısmınada 12 g3n koyduğumuz zaman 370+12*10=490 promerium ile 588 oluyor. Anlamadığım şey şu pusatın spearheadden daha hızlı olması gerekirken ikisininde hızları 588de eşitleniyor bu bana çok saçma geldi açıkçası.Bu durum böyle devam mı edecek yoksa hep böyle mi kalacak ?

2. Merhaba ,

Bizler ne biliyorsak sizler de biliyorsunuz zaten. Yani sizlerden farklı bilgilerimiz yok maalesef. Fakat elinde olup kullanan ayrıntılı bilgisi olanlar yardımcı olabilir.

İyi forumlar.

3. RaViper

RaViper User

Arkadaşlar aranızda hiç pusat kullanan yok mu ?

4. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

pusat ın hızı da 370.yani normal vega dan yavaş, spearheadla aynı hızda. ayrıca bildiğim kadarıyla pusatın can 175k da sabit argeyle falan artımyor bu da bir dezavantajı

5. vega full hız besleme 576 ama spear head daha hızlı vegadan

6. Mr.User

Mr.User User

Pusat hızı 588 km/saat :)

Pusat= 16+20: 36 lazer
    Goli = 15+20: 35 Lazer + %5 Enforce Tasarım: 36,75 lazer
    %7 VANQUISHER Tasarım: 37,45 Lazer

Goli: DP: 306k Pusatı yazmıyorum bile :)
    kalkan Goli acık ara yine önde.

Dolayısıyla vs veya savaş yapacaksanız sonuna kadarda duracaksanız Goli.

* Ama diyorsan ben ateş ederim kacanı kovalarım Ema kullanırım İnsta kullanırım veya baktim ki kesemiyorum kacacam :)
    * 4-* de kutu toplayanları bol bol kesecem
    * benim için hız önemli 1 saatde dolaşamam haritaları dersen

işte ozaman pusat derim...

Sonuç: pusat savaş gemisi değil. Bir nevi sniper. Tek basına isen harika...

Son düzenlenen: 25 Nisan 2015
    RaViper bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.