pushihg hakkında bilgi almak

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve legendary00 tarafından 14 May 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

pushing kalkmalı ve oyunun zevki kaçmamalı savas oyunu adı ustu

Bu anket 14 May 2032 12:41 tarihinde sona erecektir.
  1. evet

60,0%
  2. hayır

40,0%
  1. merhaba merak ettıgım bır konu var sımdı bu pushing bızım kesmemızle oluyor dıyelım 10 uzerı pekı kesılmemızdede rakıb tarafından bız ban alıyormuyuz mısal dusman geldı bızı 10 kere ve uzerı kestı bızdemı ban alıyoruz adam guclu kesebılır bu meseleyı acıklayabılrmısınız rıca etsem bu pusıng olayı oyunun zevkını baya kacırıyor bılgınız olsun yoksa oyun sahane ama bu gelen sıstem berbat

2. :D:D:D Beni güldürdün Allah ta seni güldürsün:D
    Son etkinlikte millet pushingin dibine vurdu pvp haritasında düşman kesme görevini tamamlarken. Ben banlanan veya hesabı kapatılan kimseyi görmedim. Ve evet pushing cezası iki tarafada veriliyor normalde , ayrıca 10 kere diye bir sınırlama falanda yok bu 7 de olur 5 de olur. Aslına bakarsan sana Darkorbit oyununda pushing cezasını (kaç kere kesince/kesilince vs.) tarif edebilecek kimsede yok, modlar adminler dahil.

3. Yani hocam kısacası kackere ban yenilse pushingi grubu vs olsa hesap kapanıyor bilgilendirebilirmsiin rica etsem anlamadimda baya karışmış oyun

4. Bunu yakalamak veya tespit etmek için bir sistemleri var mı ? varsa nasıl çalışıyor ve nelere dikkat ediliyor bununla ilgili hiçbir zaman oyuncular bilgilendirilmedi. O sebeple şu kadar zaman içerisinde peş peşe veya aralıklarla şu kadar kere aynı hesabı kesersen veya kesilirsen ban alırsın, bu banın cezasıda şudur diye bir açıklama hiç olmadı.

Fakat şunu biliyorum kesilen kişi supporta kanıtlarla şikayet ettiğinde hesaplar iki taraflı olarak ban alıyor. İki taraflı almasının sebebi ise kesen kestiği, kesilen kesildiği için. Basit bir şekilde düşünüyorlar, kesiliyorsan başka haritaya geç veya oyuna bir süre girme diyorlar. Madem peş peşe kesiliyorsun demekki seninde rızan var bu işte gibi düşünüyorlar.

Misal ben 5-3 de bot avına çıktığımda bir hesabı 4 kereden fazla kısa zaman içerisinde kesmiyorum. Gidiyorum başka haritalara mesela x-6 , x7 oralardaki botçuları kesiyorum biraz. E totalde 1 saat içerisinde aynı hesabı 10 kerede kesmiş olsam da bana ban atamazlar, nedeni ise 1 saatte 40-50 farklı hesabı kesmiş oluyorum ve farklı haritalarda yapıyorum bunu. Özellikle o haritalardaki npclerden de biraz kesiyorum ki arada gözüksün ve ilerde pushing suçlaması yapıldığında hangi haritalarda takıldığım belli olsun.
    Yani millet gibi ikinci hesabını pvp haritasına çekip orada devamlı birini kesmiyorum. Sürekli harita değiştirerek farklı farklı kişileri kesiyorum.

legendary00 bunu beğendi.
  5. Yani saat aralıklarıyla ve farklı haritalarda aynı rakibi kesşen sorun olmaz diyorsun

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Mantıken 1 oyuncu 10-15 vb değişen sayılarda sürekli peş peşe aynı kişiye kesilir mi ? Şahsen ben 3-5 kere aynı kişi tarafından kesilirsem harita değiştirir veya oyundan çıkar başka şeylerle uğraşırdım. Çünkü buna sabır edebilecek normal bir insan olmaz diye düşünüyorum.

Fakat kabaca pushing kriterleri sadece 7-10-15 vb sayıda kesilmekle sınırlı değil. Bir çok kriter değerlendiriliyor ve bunları da mantıklı olarak net şekilde hiç açıklamadılar.

7. Örnek olarak X hesabı 5-3 de 4 kere kestin (tabi peşpeşe değil ama kısa aralıklarla diyelim arada başka gemilerde kestin) sonra başka haitalarda farklı farklı kişileri 3 er 5 er kez kestin . Sonra döndün tekrar 5-3 e orada yine bot avındayken farkında olarak veya olmayarak X hesabı yine 3-5 kez kestin. Bu pushing değildir diyorum.

8. anladım sınırlı aralıklarla kesıp baska harıtalarda takılın dıyorsunuz yani

9. Yaklaşık olarak öyle. Tabi sadece aynı hesabı sınırlı aralıklarla kesmekte pushingdir. Araya başka gemiler, başka npcler ve zaman aralığı koymalısınız.

10. anladım sagol hocam

***S.T.E.A.L.T.H*** bunu beğendi.
  11. oben

oben User

nerde sistem sistemmi gelmiş nezaman gelmiş duymadık sen nerden duydun.

titans___ bunu beğendi.
  12. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Pushing den ban yemek için uğraşmadığınız süreçte ban yemezsiniz. O kadar fazla etken mevcut ki bunları söylediğim için belki uyarı alabilirim ama en basit şekilde düşürürseniz Ateş çek yeteneği, saatleri, şirketi seyir defteri gibi daha birçok incelenen etken mevcut. Bunları aşıp kesiliyor veya kesiyorsanız ban yemek istiyorum ben demişsinizdir, başka bir amacı yoktur.

Ayrıca konuyu farklı bir bölüme bölüm kurallarına aykırı açıldığı için kilitlenip arşive almam gerekiyordu.

https://board-tr.darkorbit.com/threads/guencelleme-ve-fikir-havuzu-sistem-ve-kurallari-2019.142986/

Kurallara uygun açınız yada indeks bölümünde aynı konu varsa ona destek veriniz.

https://board-tr.darkorbit.com/threads/guencelleme-ve-fikir-havuzu-indeks.144132/

Saygılarımla,

Amiral34.

Sayfayı Paylaş