Pushing Cezai İşlem Bilgisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Richie tarafından 20 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Richie

Richie User

Bu videoda ki kişileri etkinlik esnasında kendi aralarında puan arttırmaya çalışırken yakaladım ki 2 hesabın da kullanıcısı aynı ve şikayet ettiğim zaman ceza almadılar :D

Olayın resmi :

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Eylül 2020
  2. smoonrise

smoonrise User

Yanılmış olmaz mısın ? hasar alma görevini yapıyor olmasınlar , yada pushing belirtilmeyen ama az çok oyuncular arasında 11 sayı olarak düşünülen sayı kadar kesmemişlerdir . İhlal içeren bir durum olsa profilleri ile şikayet ettinse support boş geçmez diye düşünüyorum .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Eylül 2020
  3. Richie

Richie User

En başta ihlal edilen kurallardan ilki 2 adet aynı server üzerinde hesabın olup da birbiriyle etkileşime geçmesi yasak.

4. smoonrise

smoonrise User

Supporta yazdın ise Iplerinden aynı kişiye ait hesaplar olduğu anlaşılır , aynen dediğin gibi kural ihlali aynı kişiye ait gemileri bu şekilde kullanması , sen onlarla aynı server da isen tabiki bende daha iyi bilirsin ben birbilerini kesmekten pushing diye şikayet ettin sandım . Yinede forum modlarının bu konuyu incelemek , karar vermek ve ceza vermek gibi bir yetkileri yok yine çözecek olan support maalesef mail atman lazım tekrardan onlara dostum .

5. hasar görevi rahat yapılır 2 saatlik birşey

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Tam olarak Pushing olup olmadığını oyuncu profilleri ile birlikte Support Takımımıza iletmeniz gerekmektedir. Support Takımımız Pushing olmadığını belirtiyorsa durum o şekildedir. Oyuncumuzun belirttiği üzerine; hasar görevi yapıyor olabilirler. Bu gibi durum ile haritada ben de oldukça karşılaştım. Eklemiş olduğunuz içerikler itham sebebi olmaması adına tarafımca kaldırılmıştır. Support Takımımızın belirtilen şikayetleri çok titizlik ile incelediğini belirtmek isterim. IP kontorlleri / Geçmiş etkilişimler vs.

İyi Forumlar.

7. etkinlikten dolayı PVP de adam bulmak zor, bende paladyumdan atlayanları 4-5 kesiyorum yoksa bitecek gibi değildi. Akıllı bir oyuncu arkadaşımız baktım özelden "videonu aldım kendi geminle görev yapıyorsun, geminin tadını çıkar" diye bişiler yazdı. Meğerse kestiğim gemilerden biri bunun paladyum toplayan yan çarıymış :D Şantajdan şikayet edecektim, vazgeçtim.

8. Richie

Richie User

Şimdi videoyu izlersek afedersiniz de kör olmak lazım 2 hesabı oyuncunun oynadığını görmemek için. İlk saldırdığım da diğeri beklemede kalıyor. O patlayınca öteki hesaba geçiyor ve oradan saldırmaya devam ediyor. 2 farklı oyuncu olsa 2 kişi aynı anda neden saldırmasın :D

IP kontrolü yapmaya ne gerek var bu yaptıkları eylem bile etkinliğe aykırı bir şey değil mi ? Ben merakımdan yapıyorum zaten bu işlemi acaba ne olur diye. Yoksa bu gibi oyuncuları her gördüğümde keserim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2020
  9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ne yazık ki Support Takımımızın kriter bilgisi özel tutulduğunda dolayı bilgi paylaşımı yapamıyoruz. Ancak verilen karar hakkında tekrardan oyuncu profilleri tarih ve saat içeriği olarak durumu daha detaylı belirtebilirsiniz.

İyi Forumlar.

10. westerya

westerya User

sayın moderatör bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. 1 ay öncesi nick değişimi yaptım sohbet girip slm arkadaşlar yazdım ve bana nick değişimi sonrası ticket attınız ibaresi ile 2111 yılına kadar sohbete giremeyeceğimi bilidiren bildirim geliyor. nedir bu 2111 yılı nedemek hiçbir argo küfür vs.. konuşmadığım halde neden banlandım

11. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Nick değişiminden sonra supporta bilet attığınız takdirde chat banınız da kaldırılacaktır. Supporta nasıl bilet atacağınızı buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. Richie

Richie User

Efendim videoyu izlediyseniz belirttiğiniz şeyleri yapmama gerek var mıdır ? Oyuncu linklerini verdim, yaptıkları eylem kural dışı olduğu aşikar, oyuncuların isimleri aynı, ben saldırdığımda aynı anda hareket edemiyorlar, haritanın bir alt köşesinde görev tamamlıyor bir kişi. Tarih saat verdiğim zaman daha spesifik olarak mı bakılıyor ?

13. zalim

zalim User

peki bunu nasıl anlayacaksın belki arkadaşı, kardeşi, abisi veya kuzeni oyun bu sonuçta beraber oynamak için var yoksa ne halta yarıyacak.
    ben eskiden arkadaşımla oynardım yanya olduğumuz için aynı interneti bazen aynı bilgisayarıda kullanabiliyoruz.

14. Richie

Richie User

Aynı anda hareket edebiliyorsunuz ama demi ? 2 hesap madem arkadaş neden aynı anda saldırmak yerine bir oyuncu kontrolünde gibi sıra sıra harekete geçiyorlar :D

15. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geriye dönük bir işlem olduğundan dolayı daha kısa sürmesi açısından tarih saat gerekçesi bulunmaktadır. Ancak değişen bir şey olacağını düşünmüyorum.
    Yani oyuncu o anlık PC başında olmamış da olabilir. Oyun arkadaşlarının bu etkinlikte ki hasar görevini beraber yaptığını çoğu insan bilir.

İyi Forumlar.

16. zalim

zalim User

ne yani şimdi 2 kişi birisi sana saldırdı diğeri bekledi ve sonra sıktı şimdi bu adam 2 hesabı beraber mi oynuyor? ben demiyorum ki bunlara birşeyler yapılmasın ama oyunda okadar çok sorun var ki bu hiç bir şey... En ufak bunları çözülme ihtimali bile yokken burada sadece konu açarak çözümsüz konura bir yenisini daha ekledin. :D En basit birleştir bugu hala devam ediyor millet parayla ve o kadar zamanla uğrasıp aldığı şeyi 2 tık ile alıyor buna çözüm yok sen neyin derdindesin...

17. andreas_44

andreas_44 User

banlamazlar özellikle bazı gemileri es geçiyorlar ben şahitim bir gemi birini 40 kez kesti mail attık herhangi bir kural ihlali yok dediler ama sen 11 kez kes anında banlarlar. tr3 te her etkinlikte ilk sıralarda olan gemiler var herkes bilir onları banlamazlar