pushing cezası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muamma03 tarafından 15 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

pushinglerde oyuncu ihma puanları silinsin mi

1. evet

100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muamma03

muamma03 User

pushing cezası verilince tecrübe ve şeref puanları siliniyor lakin oyun imha puanları silinmiyor aslında yapılan pushingle doğrudan doğruya alakası olan oyuncu ihma puanlarıdır bu yüzden imha puanlarınında %25 silinmesi gerektiğini düşünüyorum gerekli ilgi ve alakanın görülmesi istediğiyle yazdım.
    örnek vererek açıklamak gerekirse adam albay pushing yapıyor rütbe puanı ne kadar düşerse düşsün tecrübe şerefi silindiği için ama oyuncu imha puanı düşmediği için rütbe puanı oldukça yüksek bu yüzden oyun ihma puanlarının silinmesi dileğiyle...

Son düzenlenen: 15 Şubat 2018
  2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konunuzu isterseniz Güncelleme ve Fikir Havuzu'na taşıyabilirim. Böylece konunuzu fikir alanında iletebiliriz ve gerçekleşmesi adına bir katkımız olabilir zira böyle iletirsek ortada teknik bir sorun olmadığından aralara karışabilir. Eğer dediğim gibi taşınmasını istiyorsanız, bir anket açın ve iletilmesini istediğinizi belirtin.

İyi forumlar.

3. muamma03

muamma03 User

olur taşırsanız sevinirim anket açmak yerine forum sakinlerinin yorumları daha etkili olmaz mı

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konunuz isteğiniz üzere taşınmıştır, ancak buradaki konuların hepsinde anket bulundurma zorunluluğu mevcut. Zira konular iletildiğinde "bakın oyuncular bu konuyu istiyorlar" diyebileceğimiz sayısal bir veri bulundurmamız gerekmektedir.

İyi forumlar.

5. Aria

Aria User

Dostum senin sorunun çok basit kalmış, ben support bunları söyledim.

Sorunlar;
    1; Dost şirket, "36" defa aynı adama kesildim. Aynı gün, 2-3 saatte, hususi kesti, bende oynayacam kesme diyemiyorsun.
    Sonuç; Hiçbir hedef puanı düşmedi, şeref - inmedi, ceza almadı. Support yolladım, sizde kesin dercesine, alakasız.

2; Pushing; Ben pallada bir adama "90 defa kesildim 1 haftada" hiçbir ceza veya yaptırım yok.
    Sonuç; Adamı support attım, milleti kesiyor, pushing yapıyor dedim. Alakasızca sizde "yan" hesap açın onu kesin gibi dediler.

3; Sistem cezalandırması pushing; %20 %30 şeref tp düşürme falan, yalan, 15 gün ban yalan... Aynı adama o kadar çok öldüm ki, adam bana özelden diyor, istediğin kadar support yolla, hiç ban yemem, eğer yersem sende yersin...
    Sonuç; Ben Darkorbit oynamak istiyorum, ben 1-2 1-8 ve 5-3 palla npc kesemek istiyorum. Eğer beni 3 haritada oynatmıyorlarsa, sadece kesilip, ölüp duruyorsam aynı oyuncuya suçlu kim?

4; Klan Sorunu; Aynı klan farklı şirket, dost birim vuruyor, vuruyor, sonra farklı şirket bitirici vuruş yapıyor.
    Sonuç; Support attım, cevap gelmedi galiba, forum konu açtım, çözüm yok.

5; Artırılmış hasar düşürme; Aynı oyuncuyu 3-4 defa kesince dost düşman şirket hepsi pushing yerine %90 hasar azalması olsun.
    Sonuç; Umarım gelir.

6; Klan istasyonu; Dost birim klan istasyonunu kesiyor. Oyunda sövüyor. Sana oyunu oynatmam kurma, biz bu sunucuda 1.'yiz diyor.
    Sonuç; Support yazdım, adam hiçbir ceza almadı, tehdit rağmen, report işe yaramadı.

7; Chat sorunu; Chat girip 1-2 saat okuyun, söven sövene...
    Sonuç; Şikayet ettim, hiçbir işlem yapılmadı, adam sülaleye sövüyor, pushing yaptığı için kendini övüyor, millete hakaretler. 1 hafta chat banı... Oyun hesabı kapatılmalı, ama chat kapatılıyor. Adam gelip oyuncuları kesiyor, şikayet eden benim :) Beni "10-15" defa daha kesti. Burada benim suçum ne? Küfür ediyor, sövüyor, kesiyor. Ben kesiliyorum, sonuç kesildim...

muamma03 bunu beğendi.
  6. muamma03

muamma03 User

Şu söylediklerin hepsi güzel sorular(sorun) suportun bunlara verecek kesin ve net cevapları olamaz bencede

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.