Destek pushing cezası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЯеЧiSin●Takası tarafından 12 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr3 te pushing cezası aldım 14 gün gemim kapandı.haksızlık felan yazmıcam zaten supporta yeterince mesaj attım.supporta sorduğumda sadece şeref puanı cezası alıcaksınız dedi.forumlara baktığımda tecrübe ve şeref cezası diyor anlamadım pek ? tam olarak ceza nedir ayrıntılı 14 gün kapandı şuan. sıralama baya geriler mi rütbe puanına etkisi nasıl olur.support % vermedi cevap olarak ?

2. Merhaba,

Bu konuda size en uygun cevabı support destek ekibi verecektir.

Bildiğim kadarıyla Tecrübe ve Şeref Puanlarınızın %30 u kesilmektedir.

Dilerseniz genede support destek biriminden bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar..

3. buyur... kardes senin suçun yok adminlerin gıcığına gitmişsin ondan sana ceza vermişler adminler adına ben senden özür diliyorum kusura bakma adminlerin yerine biz utanırız yapanlar değil yaptıranlar utansın haksızlık yaptıkları yerde daha öncede söyledim kendilerinden çıkmazsa coluklarından çocuklarından çıkar.. normalde bir adamı 100 defa keseni gördüm bizzat ceza felan yemedi supporttan gelen cevap ise standart hiç değişmez ctrl+c ctrl+v

4. dostum dalga geçmişsin tabiki herkes kendine göre haklıdır benimde hatam var fakat 1000. sıradaki gemi nasıl olurda ilk 30 daki gemiyi 50 kere kesebilir.benim itirazım şuydu ip üzerinden karşıdaki kişinin asıl hesabının banlanmasını istedim supporta başvurdum.ceza indirimi istedim tek cevap zaten sürenin bitmesini bekleyiniz.neymiş düşünüp kararlaştırılmış bir cezaymış.bana başka bir olaydan ban atsalar razıyım sıkıntı yok.gemi açıldıktan sonrada darkorbitin d sine girmem zaten!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.