Destek pushing cezası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ЯеЧiSin●Takası tarafından 12 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr3 te pushing cezası aldım 14 gün gemim kapandı.haksızlık felan yazmıcam zaten supporta yeterince mesaj attım.supporta sorduğumda sadece şeref puanı cezası alıcaksınız dedi.forumlara baktığımda tecrübe ve şeref cezası diyor anlamadım pek ? tam olarak ceza nedir ayrıntılı 14 gün kapandı şuan. sıralama baya geriler mi rütbe puanına etkisi nasıl olur.support % vermedi cevap olarak ?

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Forumda da ana sayfada kurallar bölümünden Pushing Cezaları kısmından görebilirsiniz alacağınız cezayı olması gereken odur. İstisna verilecegini sanmıyorum.

3. Sıralamaya etki eden Tecrübe Puanı. Çok fazla etki etmez aldığınız ceza. Şeref puanı rütbe için değerlidir.

4. HackTroj

HackTroj User

Gemini Baktır İnceleme Yapıp dönüş yaparlar.ama sistem haklı olarak pushing yemişsen birşey yapamazsın %30 gider 9 milyon şeref varsa 2.milyon süratlı birşey gider,2 Haftada kapalı kalır hesabın öyle diyiyim sana

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.