Pushing Cezası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bilinçlitüketici tarafından 7 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Buradan oyun yetkililerine seslenmek istiyorum supporta defalarca yazmama rağmen istediğim cevabı alamadım robotik bir dille sürekli geri çevirdiler, 3 gün önce hesabım 14 gün süre ile kapatıldı gerekçesi pushing, bu oyunu 10 yıldır el emeği ile oynayan bir oyuncu olarak ilk defa başıma gelen olayı kısaca anlatayım bir hesabı defalarca kestiğim söyleniyor peki bu hesap kim ? hangi ip den girilmiş ? kaç defa kesmişim ? ve neden bana karşılık vermek yerine hala kutu toplamaya devam etmiş ? hatta en acısı ben ban yedikten sonra hala o kutu toplamaya devam ediyor olmasını kim nasıl açıklayacak ? şimdi bu soruların hepsini bi kenara bırakıp size sadece şu örneği verip cevaplamanızı istiyorum ; evinize bir hırsız girse ve siz bunu yakalayıp polise teslim etseniz sonra hırsız serbest bırakılsa ve tekrar evinize bi hırsız girse tekrar yakalayıp polise teslim etseniz tekrar serbest bırakılsa ve tekrar girse sonunda o hırsızı siz dövseniz sonrasında o hırsız sizden şikayetçi olsa ve polis size ceza verse tepkiniz ve hissiyatınız ne olurdu ??? biz defalarca bu emek hırsızlarını sizlere şikayet ettik videolar gönderdik ama bi sonuç alınamadı biz kendimiz bu hesapları kesince bize söylenen laf şudur ; bir hesabı defalarca kestiğinizi görüyorum ???
    peki bu hesap bana neden karşılık vermemiş kimdir bu hesap hangi ip den girmiş ben nasıl pushing yapmışım hiçbir açıklama yok sadece cezanızın bitimini bekleyin ben oyuna her haftasonu destek çekip görev bitireyim bitane botcuyu kestik diye şerefim silinsin 2 hafta ban alayım nerede adelet ?? bu olayı buraya yazmamın sebebi bi yardım bekliyor olmam değil haksızlık karşısında tepkimi ortaya koymaktır...

2. Mr.User

Mr.User User

BiliçliTüketici, eğer gerçekten senın oyuna bağlandığın İP le kestıgın hesapların İPleri farklıysa sonuna kadar hakkını ara derim.

Support bize acık acık dedi. Aynı İP olmadığı surece sorun yok.

100 e yakın bir arkadas ım 2 kişi tarafından kesildi. onlar istasyonu korumak istedi. bizimkisi istasyonu patlatmak.

Sonuç olarak arkadasımda Ticket attı ve gelen cevap bu.

Yineliyorum eğer aynı İP değilse kestığın ısrarla hesapların incelenmesini iste.

K.Gelsin.

3. Merhaba
    Merhaba,

Cevabın için teşekkür ederim 4.kez supporta mesaj atışım herseferinde cezanızın bitimini bekleyin diyolar ip adreslerini kontol edin dememe rağmen bununla ilgili bir cevap alamıyorum eğer ben " 1 kere " aynı hesabı haksız kazanç ( pushing ) yaparak kestiysem 14 gün değil sınırsız ban atılsın çünkü hakkım değil ben bu oyuna yeni başlamadım 2008 yılında başladım ve klan arkadaşlarımın hiçbiri suanda oyunu oynamıyor çünkü insanları yıldırdılar bezdirdiler haksızlık yapa yapa ; Son olarak şu hadisi paylaşmak istiyorum kandil gününde " HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR "

Saygılarımla...

4. Dostum ben de yaşadığım bir olayı anlatayım.Bir kişi pushing yapıyor apaçık adamın rütbe general yazdım supporta şu şekil: Merhaba x kişisi y kişisini kesiyor pushing yapılıyor inceleyin yazdım ikisinin profil linkini de attım. Bana dönen cevap ise şu: Kimi kesitğini de yazar mısınız? Beynimden vuruldum o an direk kapattım bilgisayarı. Bilmiyorum ben de bu oyunu neden bu kadar uzun süredir oynuyorum haksızlıklar konusunda sonunakadar haklısın.

arrive01 ve TahaBeRK bunu beğendi.
  5. Mr.User

Mr.User User

Neden oynuyorsuna cevap verim.

1- Emek: Okadar hayatında sosyalleşmek, iş güç yapmak veya geleceğin için okumak. bunların yerine burada zaman gecirdin ve gemin gözünde değerlendi. Boşa gitmesini istememek.

2- Umut: Ya bu yapılanları bir gün biri görür. Almanyada masasının başındaki o CEO veya şirketin sahibinin bu oyun nasıl bir oyun dur bende oynayayım ve kör olan gözlerinin açılmasını beklentisi...

3- Oyunun Alternatifi yok: Bu oyunun görselliği bakımından diğerlerinden ayıran hem basit hemde karışık bir yapısı var.

4- Dopamin Hormonu: Belki zaman öldürme belki kazayla belki tavsiye ile başladın bu oyuna. Ama herkesin bir sebebi kesin var. ve o sebepden kaçmak için güzel bir yer. Zamanla Gerçekle sanal karışmaya başlıyor. kendini belki o pilot sanıyorsun. hayal kuruyor beyin ister istemez. Bunlara vesile Dopamin hormonuna vucudun istemesi. (bak bunuda kimse yazamaz buraya :))

Sonuç,

Bak tr 3 de anasayfada bir geminin nicki değişti.

Neden değişti Bunu anlamak için sokrates olmaya gerek yok.

Acaba o geminin nicki neden değişti...

Millet çatır çatır Gİş kurallarını takmıyor.

burda adam İP farkli dıyorsa support bu orta düzeyli oyuncuların isteklerini yerine getirmek, yani adamin İP ler farkli inceleyin isteğini yerine getirmek zor olmasa gerek.

Ama ben sana diyim.

O kestiğin gemi acaba kime ait? Benim kafam oraya takıldı. :)

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Pushing cezası ile ilgili yanlış bildiğiniz bir husus, sadece aynı İP'ten değil, farkı İP'lerden de yapıldığında pushing cezasının uygulanmasıdır. Yani farklı İP'ler üzerinden de yapıldığında pushing cezası uygulanmaktadır.

Mesajınızdan anladığım şu:
    Siz bottaki birini (büyük ihtimal her seferinde portalda tamir oluyordur) ard arda onlarca kez kemsişsiniz.

Pushing sistemi ile ilgili bir çok parametre oyuncular ile paylaşılmamaktadır, lakin belli bir miktar bilgi Pushing Sistemi adlı konuda sizlerle paylaşılmıştır.
    • Başka bir oyuncuyu sistem artık ödül vermediği halde sürekli kesmeye devam etmek pushing cezası almanıza neden olur. Sistem, oyuncuyu fazla kesmemeniz için konulmuştur. Ödül vermeyen bir oyuncuyu kesmeye devam etmek ceza almanıza neden olur.
    Siz bu kuralı açıkca ihlal etmişsiniz ve bu nedenle ceza almışsınız. Sizin "İP kontrolü yapın" isteğiniz bu durumda zaten anlamsız ve geçersiz kalmaktadır. Destek biriminin pushing şikayetlerini inceldiğinde basit bir işlem olan İP kontorlünü yapmadığını düşünmenizin bir yanlış olduğunu belirtmek isterim.
    İlaveten şunu belirtmeliyim ki, pushing cezaları ile ilgili destek biriminin oyuncularla paylaşmadığı bazı özel bilgilerde mevcuttur ki, bu sayede siz gün boyunca 1 oyuncuyu farklı saatlerde savaşırken toplam 11 kez imha ettiğinizde pushing cezası almanızı önler.

Şimdi ise 2. sorunuza, şikayetinize gelelim. Bot kullanıcılarını korumak, kollamak gibi bir durum asla ama asla söz konusu değildir!
    Sizlerden gelen deliler çoğu zaman gerçek bot kullanıcılarının için delil olsada, bazı art niyetli kişiler bu video, resim, görsel vb. bilgiler üzerinde montaj, oynama yaparak support ekibini yanıltmaya çalışabilir. Peki bu art niyetli kişilerin hedefi siz olsaydınız ve sunulan sahte deliler ile siz bot kullanıcısı olarak ceza verilseydi?
    Bu nedenle bot kullanıcılarının %100 kesin olacak, asla yanılmayacak ve insan hata payının %0 olduğu bir yönetemle tespit edilmesi gerekmektedir. Yukardaki nedenlerden bot kullanıcılarının banlanması support ekibilerinin yetki alanında değildir. Almanyadka merkez ekip bot kullanııclarının banlanması için özel yazıımlar geliştirmekte ve bu yazılımları kullanarak bot kullanıcılarına karşı taramlar gerçekleştirmektedir. Uzun bir süredir bot banlamalarının olmadığının ve bot kullanıcılarının bu durumu sanki onlara karşı bir yaptırım olmadığı yönünde spekülasyon yapmak için kullandığının farkındayız. Buna en büyük dayanak olaraksa "yüzlerce kişi VİP, indirim çekiyor. Botları banlasalar oyun batar" tarzı cümleleridir. Size açık şekilde belirtiyorum ki, onbinlerce bot kullanıcısı varsa ve banlansa bile bu durum hiç bir şekilde oyunda bir maddi sorun yaratmayacaktır!

Merkez ekip bot kullanıcılarının cezalandırılması için çalışmalarını devam ettirmektedir ve en kısa sürede bu kullanıcıların hepsi gerekli cezayı alacaktır.

İyi forumlar.

Se7en bunu beğendi.
  7. Mr.User

Mr.User User

Paradoks supporttan gelen Ticket duruyor. Farklı İP olduğu için mesele yok deniliyor.

Yanlışınız olmasın bu konuda acaba?

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Support ekibin incelemesi gereken veri boyutunu çok ama çok düşük bir rakama indirecek bir bigliyis izlerden istemişler. Siz bu bilgiyi sağladığınız zaman support ekibi işini çok daha kısa sürede yapabilecek ve haksız kazanç saölayan kişiler ceza alacaktır. Şu kişi bu kişiyi imha ediyorud şeklinde bir cevap yazmak bence çok zor bir durum değildir.

İyi forumlar.

Merhaba,

Yukardaki mesjaımda belirttiğim gibi, "İlaveten şunu belirtmeliyim ki, pushing cezaları ile ilgili destek biriminin oyuncularla paylaşmadığı bazı özel bilgilerde mevcuttur". Bu bilgiler oyuncuların durumu suistimal etmesine karşılık paylaşılmamakatadır.

İlaveten pushing cezalarında her iki tarafında ceza aldığını belirtmek isterim.

İyi forumlar.

9. Öncelikle desteğin için teşekkürler az önce supporttan gelen maili direkt okuyorum ; Lütfen oyun kurallarına uyunuz??? hakkımızı aramak oyun kuralı ihlali sayılıyor sanırım .Arkadaşlarlar supportun aslında anlatmak istediği şu ; Sen bizim bot kullanan hesaplarımızı kesemezsin işte böyle ban atarım .
    Arkadaş pushing yaptığımı iddia eden sensin hani ip kontrolü istedim niye bakmadın çünkü işine gelmiyor

10. Mr.User

Mr.User User

2 gemi bir gemiyi yanlış hatırlamıyorsam 97 kere kestiler.

ve bu konu Artemisin dikkatine diye yollandı.

Bilerek ona yollandı. :)

kesenler biri aalbay diğeride kurmaydı.

Nickleride oldukca tr3 tanıdık kişiler.

Yine diyorum,

Bilerek yollandı supporta bakalım ne olacak diye.

gemiler ceza alacak mı almayacak mı diye.

Ve gelen cevap İP ler farklı sorun yok...

Diyinki bana Ticket numarasını yaz bakma yetkim var. Bu akşam bilemediniz yarın sabah ben onuda buraya ayzarım.

Seyir defteride o mesajda ekli...

Ama diyorum ya,

Kurallar bazılarına işlemiyor.

Bunu herkes biliyor...

3 kere ceza almış gemi hala acık.

ben bir kere ceza almsam gemiyi kaparlar.

Sonuç,

ben 4-* de girdim mi acık diyim kim geliyorsa karşıma kesiyorum. yok TP veriyor yok vermiyora hiç bakmıyorum.

Not: Bu oyunlar Milyar dolar çirolara ulaşmışken acaba Devletinde buralarda bir denetim yapması gerekmez mi?

whiteOrbit ve ModernKöle bunu beğendi.
  11. Merhaba,

Modum ben kişi ilgilerini özel durumları istemiyorum kimi kesip ban aldığımı bilmiyorum zaten anlatmak istediğim şey bunun ispatı olması gerekli örneğin ben bot kullanan x kişiyi 5-6 defa kestim artık tp vermiyor tamam birdaha kesmicem diyorum fakat defalarca başıma geldi kamufle olup kutu topluyolar ve tek atış ile patlıyolar grup kapalı iken nickleri görünmüyor bile istemeyerekte olsa buna benzer birkaç kişiyi kestim muhtemelen bu hesaplar yüzünden ceza yedim defalarca detaylı seyir defteri ip kontrplü istedim ama sonuç yok

İyi forumlar.

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Zaten support ekibi seyir defteri ve İP kontrolün yapmıştır. Belki dün kestiğiniz bot yüzünden değil başka bir zamandaki kesiminiz yüzenden şikayet edilip ceza aldınız. Ne yazik ki forum ekibi olarak bu gibi bilgilere erişim olanağımız yoktur.

İyi forumlar.

13. Merhaba,

Bu konu bu kadar basitse bizler boşuna oyun oynuyoruz o zaman ben nerden bileyim durduk yere ban atıldı belki defalarca söyledim eğer ben bi gemiyi bile isteye defalarca kesip pushing yaptıysam sınırsız ban atın böyle bi saçmalık olabilir mi ben iddia ediyorum yapmadım diyorum yapın ip kontrol ne gerekiyorsa alın istediğiniz gibi inceleyin hayır sen yaptın diyolar iyide hani nerde nasıl yaptım kanıt nerede?

Bu şuna benziyor siz arbayla biyere gidiyorsunuz ertesi gün sizi tutuklayıp size diyorlar ki kamerada birine çarptığınızı görüyoruz tutuklusunuz sizde ben yapmadım görüntüleri izlemek istiyorum diyorsunuz hayır bu özel malesef ceza çekeceksiniz :) buna benzer komiklikten başka bişey değil

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 7 Mart 2019
  14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu incelemeler support ekibi tarafından yapılmaktadır. Gerekli bigliyi onlardan alabilirsiniz. Forum takımı olarak bu konuda daha fazla bilgiye sahip değiliz

İyi forumlar.

15. Merhaba,

Modum ben sizden yardım talep etmiyorum support bana yardımcı falan olmuyor zaten buradan da yardım istemiyoeum ben uğradığım haksızlık karşısında tepkimi belli ediyorum biz oyuncular nasıl birer insansak sizde de insansınız hata yapabilirsiniz ortada ir hata olduğunu düzeltilmesini beyan ediyorum hiç oralı değiller asıl hile kullananlar oyunu oynarken benim şuan cezalı olmam zoruma gidiyor içerisinde bir nebze vicdanı olanlar söylediklerime hak verir . oyunda bu kadar hak yeniyorken serverlerin dahada boşalacak olması kaçınılmaz bunu anlatmaya çalışıyorum ısrarla beni anlamak istemiyorsunuz ve hak vermiyorsunuz

İyi forumlar.

16. -gemi2012-

-gemi2012- User

bugün Alpha güncellem notları yayınlamış ne kadar görmek isterdim bot tarama sistemimiz güncellendi artık kimse kaçamayacak hepsi hakettiği cezayı alacak diye ama yine tık yok en yakın zamanda ceza alacak deniliyor kaç yıl oldu bende unuttum birde bu puşing işi var görev vermişsiniz millete 10bin gemi kein diye millet sıfır hesap açıp kesip yapıyor kaç tanesini yakaladınız göreve şart koysanıza 16 lvl den aşağısı göreve yazmasın milleti puşing e siz teşvik ediyonuz oyunun %70 i botta adam onları kesse ceza alıyo kesmese görev ilerlemiyo be merkezin kafası değişik çalışmaya başladı son yıllarda en iyisi bir yapay zeka koyun oraya yenilikleri cezaları düzenlemeleri o yapsın sizde kurtulun bizde
    yeter bezduk da .

whiteOrbit ve bilinçlitüketici bunu beğendi.
  17. Merhaba

Merhaba,

Modum ben pushingin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum açıklama için yinede teşekkürler defalarca belirttiğim gibi oyuna dün başlamadım 10 yıllık oyun tecrübem var defalarca portalfa doğan birisini kesecek kadar aklı evvel bir insan değilim gün içerisinde ortalama 250-300 gemi kesen bir oyuncuyum eğer pushing yapacak olsam 1 gemiyi 10 bin defa keserim cezamı alırım 14 gün ki matematik olarak 14 günde 10 bin gemi kesilemez ve ben karlı çıkarım ama ben öylr yapmadım el emeği ile günde 250 gemi kesimi gibi bi sınır koydum kendime ve hergün de bunu yapıyodum asla ve asla bi gemiyi portalda onlarca kez kesecek kadar aptal değilim.

İyi forumla

Ayrıca bu kestiğim hesapların yarısı bot yarısı gerçek oyuncu diyebilirim ve aynı gemileri üst üste kesmemeye özen gösterdim.

Eline sağlık söylediklerine birebir bnde katılıyorum ama malesef support dalga geöer gibi cevaplar yazıyor hiçbir zaman istediğim cevapları alamadım biraz anlayış empati gerek bugün benim başıma gelen yarın sizin başınıza gelebilir kestiğim hesaba gelirsek kesinlikle devamlı portalda doğan birinden dolayı değil bir admin tanıdığı olan birini kesmişimdir çünkü bir açıklama yok bizi böyle düşünmeye itiyorlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Mart 2019
  18. "Siz bu kuralı açıkca ihlal etmişsiniz ve bu nedenle ceza almışsınız."
    şimdi bunun üstüne bigpointte bot vb üçüncül yazılımları kullananları cezalandırma görevini açıkça ihmal etmiş görünüyor ama biz ceza kesemiyoruz bigpointe ! yahu bu oyundn şikayetçi olan arkadaşlar bir grup kuralım ! yazalım dilekçelerimizi toplayalım imzalarımızı verelim savcılığa suç duyurusu yapalım ! bilişim tüketicisi hakları diye birşey var , illa ki aramızda hukukçu olan birileri de olacaktır. biz değil onlar düşünsün o saatten sonra ! benim başıma gelen bu kadar sinir bozucu olmasa da şöyle birşey. helix saatinde aldığım uridiumla %50 tp güçlendirici alabiliyorken, x3 saatinde aldığım uridiumla %50 tp güçlendiriciyi alamıyormuşum. bu yüzden geçen hafta tr3 te %50 tp ler hesaplara geçmemiş !

19. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

:)))))))))))

20. Mr.user, rica etsem o ticketi gönderirmisin supporta tekrardan yollicam cevabını çok merak ediyorum bu çelişkiyi nasıl açıklayacaklar acaba

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.