Pushing Cezası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bilinçlitüketici tarafından 7 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

1. Merhaba,

Olumlu tutumunuz için tekrar teşekkürler zira bu tutumu support'ta ve forumda diğer "yetkili" ağızlardan da beklerdim.

Aydın36,nın konusuna desteğimi verdim şuan pek müsait olamadığım için ben açamadım en kısa sürece açacağım.

Keşke eskisi gibi pvp de 200 - 300 kişilik baskınlar olsada bot kesip ban yemek zorunda kalmasak, "sözüm meclisten dışarı" fakat böyle oyuna emek verip ban yiyenler olduğu sürece pvp de görüp görebileceğimiz sadece kutu toplayan botlar olacak:(

İyi forumlar.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Takım arkadaşlarıma da haksızlık yapayın lütfen, dediğim gibi bizlerin her biri birer oyuncuyuz. Belki birlikte kasılıyoruz, belki birlikte savaşıyoruz bilmiyoruz ama hepimiz sizler gibi o haritalardayız. Tıpkı sizin yaşadığınız sorunları yaşıyor, sizler foruma konu açmadan önce bile gerekli yerlere iletmiş oluyoruz. Bu oyun sizler ve öneriler ile gelişmeye devam edecektir.

İyi forumlar.

whiteOrbit bunu beğendi.

3. Merhaba,

Şimdi konu haksızlıksa benim ince çizgimdir bir hatam olduysa özrümü dilerim fakat benim orada anlatmak istediğim sizin anlayış gösterdiniz ama benim konuyu anlatış tarzımdan mıdır bilmiyorum başka bir modun bir gemiyi portalda onlarca kes patlattığımı düşünmesi oldu.

Bu oyunu oynayan birisi olarak size birşey sormak istiyorum (fotoğrafı açın lütfen)[​IMG]

Gecenin 2 buçuğunda bile fırsat bulup telefondan oyunda giren ve haritada onlarca bot olmasına rağmen elimle palladium toplayan bir kullanıcı Nasıl olurda haksız kazanç sağlar ve ban yer bu kadar yakınmamın sebebi tamamen emek ile oynuyor olmam ama fazla geldi demekki ban yedim.

İyi forumlar.

4. KATALONYA

KATALONYA User

saçmalığa gel oldu olacak sabah akşam video kayıt yapalım oyuna.

5. beyler hiç umut beklemeyın adminlerden . direk oyunu mahkemeye verın sonuçu ne olursa olsun kazanırsınız hatta parada alabilirsınız ...

whiteOrbit bunu beğendi.

6. Merhaba,

Kendi adıma konuşayım ben hakkım olanı istiyorum kimseden umut beklentim yok olamazda,

Haksız bir ceza aldığımı düşünüyorum ama support adminleri aynı fikirde değil er yada geç meydana çıkacak böyle bitti sanmasın kimse.

Sabrı bol insanlara dikkat edin !! Onlar sabırları tükendiği zaman, LİMANLARI yakarlar gemileri değil.

iyi forumlar.

7. sen tr3 demı pushıng cezası aldın ?

8. Viraaa

Viraaa User

sende ayni oyuncuyu defalarca ust uste kesmiceksin kardesim.bu oyunun en basindan beri kurali bu.bu kuralin adida pushing...sen birak milletin ne yaptigini.sen kendi yaptiklarina bak.o kutu topluyo banlanmio die gider sende pushing yaparsan ve banlanirsan saga sola saldirmicaksin.

9. Tr1 de aldım.

Büyük bir ihtimalle ya bot kullanıyosun yada oyunun kurallarını bilmiyorsun bence git öğren ondan sonra konuşalım seninle.

Benim kuralla bir alıp veremediğim yok kuralda 10. seferden sonra pushinge girer diyor defalarca kesince demiyor.

Ben bunu bile bile 10. defa kesmediğim bir gemi için neden ceza alayım ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Mart 2019
    whiteOrbit bunu beğendi.
  10. Vallahi puşhing yemek için çok saçma oyunu tadı kalmadı bunedir iç savaş varken adamı 20 kere kesersen ban yiyorsun çok saçma ama ne yapabilirimki oyunumu bırakayım sence ??

11. Viraaa

Viraaa User

support neden sana durduk yere ceza versin???support senle neden ugrassin??supportun isi yok hadi gelin su adama su kadar ceza verelim desin??ben 10 senedir oynuyorum bir kere bile basima gelmedi.bak bana diosunki buyuk bir ihtimalle bot kullaniosun yada oyun kuralarini bilmiosun diyorsun.dostum bi onceki mesajimdada yazdim yine yazayim.kimin ne yaptigiyla ilgilenme.sen kendi yaptiklarina bak...anliormusun??

12. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Oyuncuları bu şekilde bot kullanımı ile suçlamak yasaktır, tekrarında ceza alırsınız. Bu konuda size gerekli açıklamalar yapıldı. Sorununuzu ancak support ile çözebilirsiniz. Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.
    Ayrıca lütfen mesajlarınızda forum yetkilisi kalıpları kullanmayınız.

İyi oyunlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.