Pushing çözüm bulun.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aria tarafından 29 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aria

Aria User

Palladium da aynı adam günlerdir beni kesiyor. 15-30 geçti, bizi rahat bırakmıyor.

Her kestiğinde artık support mesaj atıyorum. Umarım çözüm sunarsınız.

Oyunu oynayamıyoruz, 3-5 kişi yüzünden.

Şikayet edilenleri dikkatlice inceleyin. Cezasını verin, ben kesilmek istemiyorum adam oyunda ilk 50'de biz 1000 deyiz, eşit değiliz başta, ki adam 30 defa kesti hala kesiyor.

Sunun çözüm, hasar düşürme verin %100 kadar. 2 defa kesince. Bir şeyler sunun yani..

İlla ki oyun bırak, hile kaptır, diyorsunuz. Eğer öyleyse, açayım 20tane hesap, vds alayım açayım hileyi 6 ay botta dursun. Bizde rahat edek sizde.

Toplam kesmesini yazmadım: 80 geçmiştir aynı adama ölümüm.

2. Pushingden ceza alırsa adam sende aynı cezayı alacaksın. Kesen ve kesilen aynı cezayı alıyor. Kendim aldım ordan biliyorum.

3. Aria

Aria User

Tek ben değilim kurban, palladiumdaki herkesi kesti, ilk 50 deyim keserim diyor.

Flax gezen adamı 6 defa kesti, usanmadı, keserim diyor istediğin yere yolla diyor.

Ben oyunu bırakıyım o zaman bota koyayım. Eğer bu kadar pushing cezası verilmiyorsa, rahatsız eden şikayet edilenlere, bizde botculuk yapak, daha iyi o zaman....

4. Aria

Aria User

Son durum; 5-^3'te 1 saatte 38 defa patladım.

20 yakın support report attım. 2 kişiyi, çözüm sunulmazsa, beyler bota koyacağım. Çarımı 1-3'te bende yaratık kestireceğim.

Tüm support duysun. Çözüm sunamadığınız için botculuk artıyor. Demek ki hak diye bir şey yok. Biz palla toplamayalım, bota koyalım.

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz konu DarkOrbit için bir sorundur, ancak bu sorunun adı "pushing" değildir. Pushing, aynı IP'den farklı hesaplar açıp bunları kesmek veya farklı IP'ye sahip oyuncuların birbirlerini çıkar amaçlı bile isteye kesmesi olayıdır. Bahsettiğiniz sorun bambaşka bir olay olmakla birlikte, yeni başlayanları oyundan soğutan bir olaydır. Bunun çözümü yapılacak yenilikler ve yeni başlayan korumalarıdır. Ancak bu yüzden şikayet ettiğiniz gemiler "pushing" sebebiyle yasaklanmamaktadır. Dolayısıyla bu gemileri şikayet etmeniz bir şey değiştirmeyecektir.

İyi forumlar.

6. Mcqeen

Mcqeen User

O zaman ben pvpdeki botları sıkıştırıp sabaha kadar aynı gemiyi kesiyim görev yapayim oluyor mu?

7. G_s_G_s

G_s_G_s User

10 kesımden sonrası ne olursa olsun pusıng olmuyormuydu benmı yanlıs duydum adamı 50 60 kere kesmıs pusıng almaz dıyor ceza almaz dıyor ustune ustluk suporta yollayacam dıyor oda dıyorkı yolla ee kardesım sız mılletı sarmıssınz daha ne dıyelım kestıgımz botcular aynı ıp adresı degıl bız kesınce neden pusıng alcaz korkusuyla 2 3 kesımden sonra bırakıyoruz ee bunu yapanla bızım aramızdakı fark ne

Spinaci bunu beğendi.

8. Arkadaşın birini 60 kez kesmiş birisi kutuda iken :D Adam mesaj atmış birde istersen şikayet et kapansın gemilerimiz diye. Pussing konusunda tarama yapılmıyor. Bir gemi bir diğer gemiyi 10 defadan fazla imha eder ve bu destek birimine iletilirse işlem yapılır diye biliyorum. Diğer türlü yan gemi açıp imha edenlerden tut, oyunda sinir odluğu birisini ya da klan savaşları olduğu birisini sırf zeusunu apisini patlatmak için 50-60 kez imha edenler var.

9. G_s_G_s

G_s_G_s User

Laf olsun torba dolsun derler kardesım alan memnun satan memnun ben yapsam yada sen yapsan anında ban :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.