Pushing den Ban Yedirme Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve harami52 tarafından 15 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. harami52

harami52 User

BEYLER Darkorbıtın mantıga göre:

• Başka bir oyuncuyu sistem artık ödül vermediği halde sürekli kesmeye devam etmek pushing cezası almanıza neden olur. Sistem, oyuncuyu fazla kesmemeniz için konulmuştur. Ödül vermeyen bir oyuncuyu kesmeye devam etmek cezaya neden olur.

Şimdi bu darkorbıtın mantıga göre ben gece botta olan ama oyun tarafından nedense bir turlu yakalanmayan adamları yan HESAP açıp kesecem zaten bir kere kessem porta doğuyorlar 20 k can ile patlatması rahat olur.

Oyunun bu kuralına göre gece botta olan adamları 15 20 kere kesersem kurala göre 2 hesapda ban yemesi gerek benım yan çar oldugu için sıkıntı olmayacak ama bu hileciler direk ban yıyecek ban yemezlersede darkorbıt ekibi ile görüşmek gerekli olacak bu takdigi siz arkadaşlarda deneyın serverinizdeki hileci ve rutbeli arkadaşlara madem darkorbıt yakalayamıyor yada yakalamıyor biz yakalıp biz darkorbıte sunalım hileciler ban yesın yemezlersede pushınden ban yenılmıyormuş ögrenmiş oluruz yada taraflı bir ban sistemı mi var onu ögrenmiş oluruz

10 kere kesme pushıng den ban yersın (10 kereden fazla kesme adamların irisleri patlamasın sende tp kasma botcu kasılsın sen karışma biz parasını alıyoruz )
    darkorbıtın yaptıgı bu şekildir bence 10 kere kesmeyı botcular için çıkarmışlar açık net ...

Son düzenlenen: 15 Ocak 2018
    SAMSUNLU-sbf bunu beğendi.
  2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Hilecilerden kurtulma yolu bu değildir. Pushing sistemi oyun başından beri var. Yanlış yorumlarda bulunmayınız. Bilerek pushing yaptıranların ana hesapları da bulunup cezalandırılır.

İyi Forumlar.

3. bu pusing sisteminin sacma olduğunu ne zaman anlıycaksınız acaba cok merak ediyorum. üst yetkili şahıslar dediğimdedixs anlayışı ne zamana kadar sürer bilmiyorum ama bu konudaki şikayetleri haksız cezaları kimsenin taktığı yok. bizler oynamasak sizlerin hüküm vereceği bir ortam oluşmayacak ve oyuncu azalmasının da en büyük ispatı oyuncu azlığından server birleşmesi. oyuna yazık ediyorsunuz bu yüzden oyuncu kalmıycak.

admin yanıtı: oyunu size zorla oynatan yok bırakın oyunu..

bu zihniyet yanlış. siz bu oyunu güzelleştirmek düzeni sağlamak için varsınız, oyuncuların bu seslenişini görmezden gelmeniz çalıştığınız firmaya saygısızlıktır. çünki firma bizler sayesinde para kazanıyor. sizde öyle!

4. Bota atıyorlar bende ibreti alem için akşama kadar kesiyorum. Pushing sistemi yaparken hangi haritada hangi işlevi yaparken kesildiğine bakın. Adam 7/24 kutu topluyor biz bunu engellemek adına sürekli kesip Droidlerini imha edene kadar uğraşıyoruz. Buna göre bir düzenleme getirilmeli.

5. oyunun yapacağı engellemeyi biz emeğimiz ziyan olmasın onları kastırıp bizi gecmesinler diye onları kesiyoruz sonucta yine biz suclu :) oyun şuan gemi kesmeyin botlara dokunmayın diyor

6. hadi sen bot kesiyorsun adam gelmiş 200 k vuruyor ben ise 40 k her haritada tepemde kamu bozuyor 15 kere kesti şimdi ben ne diyeyim adama 1 kere daha keserse supporta yazıcam artık oyundan zevk alamıyorum aynı kişiyi keserek bir sonuca varılamaz herkes için geçerli bu durum pushing iyi bir sistem fakat tek taraflı olmak zorunda ve inceleme sistemi geliştirilmeli bunun hakkında yakında bir konu paylaşacağım

gergedansürücüsü bunu beğendi.
  7. oben

oben User

bunu yaparken dikkat edin ana geminizde gidebilir ama eğer ana gemi 8 lvl üzeri ise ve daha önce ceza almamışsa 14 günlük ban şp tp kesintisiyle cezalandırılabilir..bunu yaparken farklı ıp ve pc den yapmak mantıklı olacaktır..

8. admin açıkca diyorsun oyun lısansı satmış o yuzden kesmeyın ana hesabınızıda banlarız hileci adamı hile kullananarak kesersek hilecilerin gemisi bizim 2 gemimiz gidecek yani yanlış mı anladım ?

aynı ıp den ana hesabı bulabılıyorsunuz ama hilecileri bulamıyorsunuz :D neyse iyi oyunlar size böyle giderse oyunda oyuncu kalmayacak 500 kişi var zaten ..

9. Pushing kuralı sadece bot kullanıcılarına endekslendiği sürece herkese saçma gelecektir. Konuyu açan arkadaşın sadece buluttan nem kaptığı görülüyor ki pushing kuralını kendine göre yorumlamış. Genel olarak kuralın neden olması gerektiğini kısaca anlatalım.

Pushing kuralı neredeyse tğn oyunlarda değişik şekilde karşılabileceğiniz bir kuraldır. Böyle bir kuralın olmaması demek oyunu oynayan oyuncuların gelişimine ve oyunun gidişatına büyük etki edecek dengesizliklere yol açması demektir. Kısa örnekler vermek gerekirse herkesin bir sürü yan hesabı olur. O yan hesaplar görevleri tamamlamak için kullanılır. Ayrıca o hesaplar skylab'ı geliştirilerek seprom üreticisi haline getirilir ve düzenli şekilde kesilerek sepromları ana gemilere aktarılır. Bu haksız kazançlara yol açacak küçük bir örnek. ikinci bir örnek ise; Güçsüz oyuncuların güçlü oyuncuları sürekli keserek görev yapmalarını ve böyle gelişimlerini engellemek. Bu kural öncelikle bu iki ana konuda düzeni sağlamak için vardır. Verdiğim iki örnekte de hareket şu andaki pushing kurallarına göre yasaktır.

BOT konusundaki oyuncuların tepkisinden biz de farkındayız merkez ekipte farkında. BOT yasaklamaları konusunda yeni çözümler üretiyorlar, ancak merkezin beklentisi (hem size hem bize komik gelse de) bütün bot kullanıcılarının bu illegal yoldan bir an önce vazgeçerek oyunu herkes gibi normal bir şekilde oynamaları. Bu yolun sonu her zaman süresiz yasaklama olmuştur. Tek tek yasaklanması veya destek ekibinin yasaklaması da bot programları çalışır durumda olduğu sürece etkisiz olacaktır. Ayrıca önümüzdeki süreçte oyunun Client moduna geçişi ve sunucu birleşimi var. Bu iki büyük değişim gerçekleştikten sonra sıra BOT hesaplarına da gelecektir diye düşünüyorum. Lisanslı BOT yalanını kim uydurmuş bilmiyoruz ama BOT yapımcıları ve bu programların dağıtımını yapan şahıslar için yasal yollara başvurulduğunu söylemek isterim. Darkorbit'in kendine ait lisanslı BOT programı yoktur, hiçbir zaman olmamıştır ve GİŞ'lere göre 3.parti programların kullanılması kesinlikle yasaktır.

10. Soyuz*

Soyuz* User

Burdan anladığım oyunu indirmeli olarak oynayabileceğiz, 2014 den beri böyle bir iddiaa var ama bakalım umarım MAC sürümü de çıkar bende ortada kalmam :)

11. @BP_KUZEY admin yine çok uzun yazmışsınız ve ben yine okumadım yazdıklarınızı ve oyuncu olarak yine sizin tarafınızdan değilim... bende bu konuyu açan arkadaşa katılıyorum çözüm bulmakta zorlanıyorsunuz bırakında biz gereken işlemleri yapalım kimse hile kullanmasın.. hiç yoktan sizin şu işe yaramayan bot tarama sistemi birgün işe yarar duruma gelen vakite kadar.. @OĞUZKHAN yazdıklarınızdan görüyorum ki sizde kullanıyorsunuz bu botları yoksa biz oyuncuları böyle bir çelişkiye çekecek durumda bırakacak bir cümle kurmazdınız... ne demek ana gemileride banlanır.. bizler sizin yapamadığınız oyunda ki adaleti sağlamak için uğraşıyoruz.. sizler bizi nasıl cezalandırırız diye uğraşıyorsunuz... bırakın şu zihniyeti...... :mad:

12. KUZEY admin cok güzel söylüyorsun sana katılıyorum, bizde hergün aynı oyuncularla savaşmaktan sıkılıyoruz bizde isteriz güçsüz hesaplar güçlensin oyuna renk gelsin rekabet olsun. SİZ olayı o yönden ele alıyorsunuz haklısınız sabaha kadar o konuda haklısınız ona kimse neden güçsüz gemileri kesmeyelim diyceğini sanmıyorum.

İŞİN diğer kısmı daha vahim:

örneğin A etkinliği oluyor= serverda savaşan oyuncular belli, sürekli aynı nickler sürekli savaş halinde 10 olmaya yakın oyundan cıkmaya mecbur kalıyoruz.

Ya da kasılıyoruz örneğin cubi kescez adam gelip sıkıyor düşman biz onu kesiyoruz atıyorum rütbeside yüzbaşı, adamdaki zihniyet hiç bişey olmazsa ben kendimi şikayet ettirrim ban alır diyor o kadar kesilmeden sonra sinirlenip. Anlatabiliyormuyum ??

Sırf ben bu yüzden ban yedim ve support ekibi sağolsun hiç mi hiç oralı olmadı.

Şuan ki oyun sistemi istediğin kadar güçlü ol yan hesaplarla sana sıkıp kes kesil 10 u bulmak ve şikayet ettirmek başkalarına.

TEKRAR belirtiyorum. Güçsüz gemiler fullensin benim ona diyecek hiç bir şeyim yok yeni oyuncular kazansın tabiki oyun ama, benim gibi kasılmak için adamı kesmek zorunda kalmak ya da adamın bilerek kendisini defalarca savaşıyor gibi patlattırmasına aldanıp bizlere pusing cezası uygulamanız yanlış.

kaç yıldır oynuyorum adamı kesmeyim diye oyundan cıkış aldığım bi bu zamanlar başka yok.

bana atılan pusing cezasınıda kabul etmiyorum her ne kadar tp şp yi kessenizde...

13. harami52

harami52 User

Admin botlar yasaklanacak diyorsun ben şahsen sanmıyorum darkorbıtın botlarla baglantısı oldugunu kesin söyleyebılırım. çünkü oyun yenıden diye ad değişitirdikden sonra botlar ortadan kalkmıştı ama ne olduysa ondan sonra bir anda botlar çekirge sürüsü gibi yayılmaya başladı ve ondan sonra ne hikmetse pushıng bahenesı ıle botcular koruma altına alındı önceden 1 lf3 vermeyen oyun lf4 tasarım vermeye başladı.ayrıca para veren adama nerde görülmüş ceza verildiği hangi gezegende yaşıyoruz diye düşündüm bir an ver parayı çal düdügü adam bota atıyor 100 tl aylık 15 tl vip 20 tl katlayıcı hadi indirim paketide alsa bu oyuncu darkorbıte aylık rahat 75 tl kazandırıyor yani düdüğü çalıyor arada 3 5 tanesi ban yiyor 500 tanesi oyuna devam ediyor zaten botcular 2 gemi 3 gemi aynı anda kasıyorlar 1 gitse digerleri duruyor o yuzden darkorbıt botları kapatmak istesede kapatamıyor zaten elınde 500 oyuncu kaldı onlarda kaçmasın dıye lf4 veriyorlar hemde en son çıkanından akıl alır gibi değil lf3 vermiyor koskoca oyun açık artırımda teklifi göstermıyordu krediyi yemek için daha sayacagım çok şey var ben bu oyuna tr1 de başladım o zamanda hile vardı şimdide hile var yeter ki para gelsin gerisi önemli değil devir eski devir değil ki adaletli insanlar olsun ayrıca bu suportla biz direk iletişim kurabılıyoruz güzel bir şey ama siz neden varsınız insan kaynakları görevi olan siz adminler oyunculardan sonra etkinliklerden haberiniz oluyor cz1 de chat admınleri oyuncu banlıyorlar siz çay içiyorsunuz gibime geliyor patron işci arasında oturmanız nıye sizin üstlere baskı yapmanız sizin konuları bıldırmeniz gerekli değil mi yoksa sistem mi değişti.........

GEREKLİ GÖRSEYDİM DÜZGÜN TÜRKÇE YAZARDIM :d.............