Pushing hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 17 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. En azından citadel gemisiyle kasıtlı şekilde pushinge sokmaya çalışan hesapların kalıcı şekilde ceza alması gerekir. Sistemi kullanarak bir çok oyuncu banlantılar. Durumun farkında olan yönetimde hiç birşey yapmayıp duruma göz yummakta.

Abartmıyorum BL haritasında bugün 10 a yakın citadel pushing yedirmeye çalışıyordu. Bu böyle nereye kadar gidecek. Hangi oyunda böyle bir sistem var!!! Bu sistem oyuncuları bir bir oyunu bıraktırıyor...

2. Labtek38

Labtek38 User

Benzer bir şekilde 2. cezamı aldım. 3. yü de verin de kurtarın beni bu oyundan. Ful+ full tabir edilen bir gemim var. Oyun oynamak işkenceye dönüşecekse neden oynuyoruz onu da anlamıyorum. Yaklaşık 10 yıllık bir alışkanlık olmuş diyeyim. Ama bu 1 ay oyundan uzak kalmak bana iyi geldi. İlk birkaç gün şoku atlatmak zor oluyor ama sonra adapte olunuyor. Ceza bitince tekrar oyun oynayacağım elbet ama 3. ve son (ki ilk ikisi de kesinlikle ve kesinlikle haksız yere verildi) cezam da verilir de hesabım kapatılırsa beni büyük bir bağımlılıktan kurtaracaklar. Zerre üzülmeyeceğim ve zerre aklıma gelmeycek bir daha bu oyun. Bu saçmasapan kurallar ve ceza sistemi oldukça oyundan canı sıkılan oyuncular oyunu sabote etmeye devam edecektir. Bu oyuna dair yüksek beklentiniz ve umudunuz olmasın. Heves edip hırslanıp sıralamasını yükselten her oyuncu bu saçma kurallardan oyunu oynayamayacak hale gelecektir (10 yıllık bir oyuncu olarak yazıyorum bunu). Haydi kalın sağlıcakla.

xxxefsanexxx42 bunu beğendi.
  3. adamlar ticarete döktü işi şantaj bile yapmaya başladılar bu sorun büyüyen bir kangren gibi derhal mudahele edilmesi gerekiyor

4. eray

eray User

Evet kesinlikle katılıyorum, Bl'de ben de klan savaşında boş citadellerin kullanıldığını gördüm,2 irisli boş bir gemiydi. Diğer oyunculara pushing yaptıramasın diye 5-6 defa kestim ama ben de pushing yapmış olurum diye bıraktım. Bu tip kasıtlı davranan kişileri tespit etmek zor olmasa gerek. Hatta yan hesap diye tabir edilen hesapların da tespit edilip banlanması da çok zor bir şey değil.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu serzenişiniz gerekli yerlere iletilmek üzere raporumuza eklenecektir. Bu nedenle de konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.