Pushing hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve σzgυя.нυитєя.74 tarafından 28 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2-6 da talon görevimi yapmaya çalışıyorum. Düşman gemi beni 3 kez kesti. Özelden mesaj attım. Artık beni kesme pusing olarak algılayacak ban yiyecen dedim. Bana attığı mesaj "onu sen düşün senin gemin gider." dedi. Cidden böyle bir şey var mı ?

2. onun da gemisi gider :)

3. benim ?

4. pushingde sanırım hem haksız kazanç elde ettiği için kesen hesap, hem de kendini kestirdiği için kesilen hesaba bir şey oluyor. Ama cezalar nedir hiç bilmiyorum.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Pushing cezası çift taraflı olarak verilmektedir. Eğer pushing şartları sağlanıyorsa kesen kesilen 2 gemi de pushing cezası alır.

İyi forumlar.

6. ee afedersiniz ama benim burada ki suçum talon kesmek mi ?

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Bu durumda sizin bir suçunuz söz konusu değil tabii ki ama harita değiştirip başka bir yerde kasılmanızı öneririm.

İyi forumlar.

8. Görevim gereği 2-6 da olmam gerekiyor. 90 tane talon görevim var.

9. 19 level görevlerini diyorsun galiba ;)
    Harita çok başka haritada başka gorev yap

10. lllecelll

lllecelll User

çok biliyor kendisi :rolleyes: onunda gemisi gider.

11. Hem oyunda durmadan patlatılan benim görev yapmam engelleniyor. Mağdur olanda benim. Bu ne saçmalıktır.

12. lllecelll

lllecelll User

maalesef öyle.

13. Buna bir düzenleme getirmeleri lazım bence. Böyle olmasının sebebi nedir acaba? Bilgisi olan var mı?

14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Pushing sistemi oyuncuların haksız kazanç elde etmelerini engellemek amacıyla getirilmiş bir sistemdir. Ne yazık ki bu sistemin ortadan kaldırılması durumu söz konusu değildir. Farklı bir haritada veya farklı bir gün içerisinde görevinize devam etmeniz sizin için daha uygun olacaktır.

İyi Forumlar.

15. adam kendi hesabıyla kazanç elde etse 2 hesabın da banlanması doğru olur.fakat kasılmaya çalışan birisi defalarca kesilirse kesilen kişinin adamla bir bağlantısı yoksa ban yemesi aşırı saçmadır.sanıkla mağdurun ikisini de hapse yollamak gibi bişey

16. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Support Takımımıza atılan Pushing mailleri titizlik ile incelenmektedir. Ancak oyuncunun haksız kazanç elde edildiği tespit edilmesi durumunda iki oyuncuya da gerekli cezai işlem uygulanır.

İyi Forumlar.

17. Neyse adminim konu kilitlenebilir.

18. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.