Destek Pushing hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DalinDalin tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DalinDalin

DalinDalin User

Arkadaşlar tr5 e yeni başladım 4 flax leonovum .

1-3 de kasılmaya çalışıyorum acemi binbaşı bir adam 2-3 kere devo keserken kesti beni ful hercül vs. adam ful + ful .

Bende oyunun verdiği vip ile yanında doğup doğup kestirdim kendimi en az 12 kere kestirdim.

Ben bu adamı pushingden banlatacam kafaya koydum 4 flax gemiyi zaten 15 saatte yaptım umrumda değil benim gemimde ban yiyecek biliyorum.

Sizden isteğim bu adamı nereye şikayet etmem lazım bana bi yardımcı olun _?

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Pushing şikayetlerini Supporta yapmanız gerekmektedir. Açıklayıcı bir şekilde hesap profil linklerini de supporta atacağınız mesaja eklemeniz gerekmektedir. Eğer gerekli durumları sağlıyorsa 2 hesap da ban yemektedir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

3. DalinDalin

DalinDalin User

konu kilitlensin hesabı supporta şikayet ettim etmeden öncede 3 kere kesti :)) hayırlı olsun 4 flax leonov için 20 bin saati olan ful + ful gemisi gitti :))))

memat155 bunu beğendi.
  4. memat155

memat155 User

Adam da delikanlı değilmiş ne bu kin 4 flaxlı leonov sana ne yapmış olabilir

5. DalinDalin

DalinDalin User

Öyle adama böyle cevap verirler 2 tane sıkıyor patlıyorum zaten neyin peşinde anlamadım ama iyi oldu .

6. DalinDalin

DalinDalin User

o hesaba giremediği zaman ban yediği anki yüz ifadesini görmeyi çok isterdim xDD

memat155 bunu beğendi.
  7. memat155

memat155 User

Harbiden ben de isterdim :D
    O eleman : Az darkorbite gireyim de gemi keseyim.
    Darkorbit : ...=Error98
    O eleman : *derin sessizlik* :eek:

8. DalinDalin

DalinDalin User

:D

9. Richie

Richie User

Hemen ban cezası almıyor 7 gün girişi filan yasaklanıyor ilk defa yapıyorsa.

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.