Pushing hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve -_-ADANALI_ tarafından 3 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ben kendi şirketimden birisini eksi şeref yiyerek 100 defa kestim ama görevim filan yoktu zaten eksi şeref yiyerek kestim yine de pushıng yer mıyım??

2. ateistkeci

ateistkeci User

Birisini 10 kereden fazla kesersen sana ödül vermemeye başlıyor ve şikayet edilirsen pushinge girdiğin için ban yiyorsun

3. uninstable

uninstable User

Baştan söyleyim biliyorum az sonra ben bu kuralı bilmiyordum denilecek, "bilmemek bahane değildir". Geçmiş olsun. :)

4. TanrıEru

TanrıEru Guest

karşındaki kişi durumu şikayet edeerse muhtemelen ceza alacaksın fakat şikayet edilmezsen problem olacağını sanmıyorum siz yinede - yeseniz bile o kadar fazla kesmeyin bir oyuncuyu :D

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Pushing kuralları suistimal edilmesine karşın gizli tutulmaktadır. Fakat bir oyuncuyu ödül vermeyi bıraktıktan sonra devam ederseniz pushing banı alma ihtimaliniz bulunmaktadır. Supporta şikayet edildiği takdirde eğer hesap gerekli pushing kurallarına uyuyosa gereken cezayı alacaktır. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.