Pushing hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve istanbulcopy34 tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bugün herzamanki gibi 5-3 te günlük stresimi atıyodum. Dünde atmıştım. Gerçek oyuncuya zaten el sürmem sade bot keserim. 12. kesişte kestiğin adam ödül vermez. O yüzden ödül vermeyen adamı daha kesmem.

Bugün N/A botlardan biri bottan çıkıp mesaj attı. son 24 saat içinde beni 15 defa kestin pushing banı gelecek sana dedi.

Günlük resetten sonra sayaç sıfırlanıyor. O yüzden 24 saat içinde 24 defaya kadar bir kişiyi kesme imkanı oluyor. Bu elemanın beni pushingden şikayet etmeye hakkı var mıdır? Sürüsüyle ezik bot var. Bunların beni şikayet edip banlatmaları mümkün müdür?

NexoNeoNow bunu beğendi.
  2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim ve mesaj içeriğinize dikkat ediniz. Diğer oyuncuları aşağılayacak cümleler kullanmayınız. Ayrıca bir yanlışınızı düzeltmek isterim. Sabah resetinde değil gece 00.00'dan sonra oyuncu kesme sıfırlanmaktadır. Pushingin kuralları support ekibi tarafından bilinmektedir ve gizli tutulmaktadır. Bu nedenle şikayet ettikten sonra herhangi bir ceza alıp almayacağınızla alakalı net bir şey söyleyemeyeceğim. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. yani eğer support ekibi kuralları paylaşmıyorsa bodozlama istediğim kadar aynı adamı keseyim? çünkü nerden bilebilirimki sınırın kaç olduğunu? 12. kesişin ödül vermemesinden çıkan sonuç 1 kişiyi 12 defa kesme hakkı olduğudur bana göre. Bu şekil devam edecem umarım sorun çıkmaz.

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Tercih size kalmıştır. Suistimal edildiği için pushing kuralları gizli tutulmaktadır.

İyi forumlar.

5. aynı bilgisayardan farklı tarayıcılarla yada aynı internetten (aynı IP adresinden ) kendi gemilerini kesenler 10 hakkımız var sanmasınlar.

6. Kardeşim 5-3 e bi indimmi 500 botu bayıltmadan çıkmam ordan. Yan çar açmaya ihtiyacımız yok şükür.

7. haklısın emek vermeden gelişenleri kesmek güzel ama abartma 6-7 filan bırak

8. zalim

zalim User

kimi kesersen kes 10 dan fazla kesersen içinizden biride şikayet eder incellenmesini talep edersen ceza alırsın ne yazık ki..!

9. Richie

Richie User

Emek vermedikleri için erinmeden şikayet ederler ödül vermedi mi bırak ödül vermemesinin bir sebebi vardır. Mesela o gün 1 kişi şikayet eder bir şey olmaz ama bakarsın 2-3 kişi eder hesap kapanır filan.

10. Bizim klandan biri düşman oyuncuyu 24 saat içinde 36 kez kesti kendi geminin gideceğini bildiği halde support mail attı bir şey olmadı.

Sana da bir şey olacağını sanmıyorum.

Pushing 50-100 çekmiş olabilirler.

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Böyle durumlar için pushing kuralları açıklanmamıştır. Suistimal edilmemesi adına.
    Kesin bir bilgi olmadığın tekrardan belirtmek isterim.

İyi Forumlar.